Babyliss “Hydro Fusion Air Styler”

sep 2, 2024 | Lichaams- en haarverzorging

Een tool voor mijn haren testen vind ik echt een feestje! Want mijn haren groeien mooi en ik ben inmiddels hard op weg om weer op mijn oude niveau te komen. En daarbij horen ook weer de nodige haarproducten en tools. Ik kwam erachter dat mijn huidige föhnborstel toch echt wel z’n beste tijd heeft gehad en wat een geluk dat ik vanuit Babyliss een nieuwe variant kreeg toegestuurd. Babyliss is ook echt zo’n merk wat altijd goed voelt. Het bestaat dan ook al sinds 1959 en is opgericht door 2 Parijse kappers die de eerste krultang hebben uitgevonden. En het merk is door de jaren heen blijven innoveren om de allerbeste tools te bieden die je helpen om de allernieuwste haartrends te creëren. Maar daarnaast zijn de producten ook gemakkelijk in gebruik en van goede kwaliteit om thuis een mooie look te maken. Ik ben lekker aan de slag gegaan om deze mooie föhnborstel uitgebreid te testen en ik vertel je er graag meer over!

De belofte….

De Babyliss Hydro Fusion Air Styler is een roterende föhnborstel met een grote keramische borstel van 50mm om het haar mee in model te brengen. De Advanced Plasma-technologie gebruikt een vochtbalancerend dubbel iconisch systeem met positieve en negatieve ionen om de vochtbalans op peil te houden. Daarnaast zorgt het ervoor dat je haar minder pluist en geeft het een prachtige blowdry met een intense glans. De föhnborstel heeft 2 temperatuurinstellingen en daarnaast een koudeluchtstand. Ook zitten er op deze föhnborstel 2 draairichtingen met daarbij 2 rotatiesnelheden voor een perfecte styling. De föhnborstel komt samen met een mooie beschermhoes.

Mijn ervaringen met de Hydro Fusion Air Styler van Babyliss

Voordat ik begin met het stylen van mijn haar gebruik ik altijd eerst een heat protection spray. Daarna ga ik aan de slag met deze mooie föhnborstel. Wat me direct opvalt is dat deze borstel een stuk minder geluid maakt dan mijn vorige. Dat is al fijn! En ik moet zeggen dat ik enorm te spreken ben over het gebruik en het resultaat. De borstel glijdt door mijn haren heen en het kost me een stuk minder inspanning en tijd om mijn haar mooi glad te föhnen. Ik werk met gemak door mijn hele kapsel en wissel daarbij tussen de 2 standen. Dit werkt heel goed! Daarna ga ik nog even met de koudeluchtstand er doorheen en mijn haar ziet er supermooi uit. Het is glad, minder pluizig en voelt lekker luchtig aan. Voor mij de ideale manier om snel een mooi kapsel te creëren. Met de beschermhoes kan ik de borstel goed en veilig opbergen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik enorm tevreden ben over deze mooie tool!

De Babyliss Hydro Fusion Air Styler is o.a. verkrijgbaar via Babyliss.com en kost €79,90.

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed