Samenwerken

Uiteraard sta ik open voor samenwerkingen met merken, bedrijven en PR-bureaus. Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe merken en producten te ontdekken en daar mooie content over te maken. Producten worden door mij zorgvuldig gefotografeerd, uitvoerig getest en daarna gedeeld in een review of artikel op mijn website en/of social kanalen.

Wil jij graag jouw product of merk via Liefdevoorcosmetica.nl promoten? Of eventueel persinformatie of persproducten toesturen? Neem dan gerust contact met mij op via het volgende e-mailadres: info@liefdevoorcosmetica.nl (Kim van den Bosch).

Ik zal dan spoedig op jouw bericht reageren!

Liefs, Kim

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed