Over Mij

Hi! Ik ben Kim, 40 jaar en woon samen met mijn vriend Ralph en dochter Bente (5) In Hoofddorp. Hiervoor woonde ik jarenlang in Haarlem, absoluut mijn lievelingsstad, maar we zijn destijds uitgeweken naar Hoofddorp omdat de kleine meid in aantocht was.

Ik heb oorspronkelijk Toerisme gestudeerd, daarna onder andere 10 jaar in de HR gewerkt en momenteel besteed ik al mijn tijd aan onze dochter en het opzetten en uitbouwen van mijn beautyblog.

Die passie voor beauty is al lang geleden ontstaan…… ruim 20 jaar geleden (au!) heb ik een visagie opleiding gevolgd omdat het toen al enorm kriebelde. Uiteindelijk heb ik daar geen vervolg aan gegeven, maar mijn liefde voor cosmetica is altijd gebleven. Nu is het moment daar en ga ik eindelijk doen waar ik heel gelukkig van word, content maken en delen over deze grote liefde.

Mijn focus is echt gericht op beauty. Ik heb al veel producten mogen ontdekken en gebruiken, maar ik merk ook zeker dat ik door de jaren heen kritischer word. Ik wil goede, fijne producten die echt iets voor je lichaam/huid/haar doen en het beste in je naar boven halen. Dat is een ware zoektocht door het enorme aanbod in beautyland, maar ik neem jullie daarin gezellig mee.

Nog een aantal beauty facts over mij:

  • Yes, ik ben zo’n vrouw die echt niet zonder make up de deur uit gaat. En dan met name zijn concealer en mascara erg belangrijk voor me. Ik heb veel pigment rond mijn ogen en nog met enige regelmaat onrustige nachten (Thanks to Bente 😊), dus een frisse oogopslag zonder wallen en met wat mascara op voelt voor mij wel als een “must”.
  • Ik kan uren, maar dan ook echt uren op beauty websites rondkijken. Heerlijk om al die producten te bekijken en te vergelijken. Maar ik kan ook goed twijfelen en dat resulteert wel eens in uren struinen en jawel….. niks kopen!
  • Ik vind haren wassen/stijlen dus echt de grootste crime ever van alle beautyroutines. Ook al gebruik ik fijne producten en ben ik uiteindelijk blij met het resultaat, ik sta nooit te trappelen om het te doen. Ben ook niet heel handig overigens met het stijlen van mijn haren… misschien heeft het daar mee te maken? 😉
  • Ik een beauty wishlist bijhoud en dat daar altijd wel minimaal 25 producten op staan. Ik ben dus nog wel even bezig de komende tijd met deze mooie hobby.

Ik hoop dat je met veel plezier rondkijkt en leest op mijn beautyblog.

Mocht je vragen, tips of verzoekjes hebben, laat het me dan gerust weten via mijn contactgegevens.

Liefs, Kim

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed