Disclaimer

Het is niet toegestaan om beeldmateriaal en/of tekst van deze website te gebruiken of te kopiëren zonder toestemming van de eigenaresse van deze website, Kim van den Bosch.

Het overnemen van content (tekst en/of beeld) is alleen maar toegestaan wanneer ik daar toestemming voor heb gegeven en daarbij mijn links worden vermeld.

Mijn reviews worden geschreven naar aanleiding van producten die ik zelf heb gekocht of die ik opgestuurd heb gekregen vanuit een merk/bureau. Indien het een gekregen product betreft zal ik dit bij de review of het artikel vermelden. Alle (gekregen) producten die op mijn website verschijnen worden eerst uitvoerig getest voordat er een review over wordt geplaatst.

Mijn reviews zijn eerlijk, objectief, kritisch en niet te beïnvloeden door eventuele merken/bureaus. Ook betreft het altijd een persoonlijke voorkeur, ervaring en mening en kan een product aan de lezer van mijn reviews een hele andere beleving geven. Wanneer een product vrijblijvend naar mij is opgestuurd geef ik geen garantie voor een review en online publicatie. Wel is de kans zeer groot dat ik content ga maken over dit product via mijn website of social kanalen.

Aan de content op mijn website kunnen geen rechten worden ontleend. Tevens is de inhoud aan verandering onderhevig en kan dit op ieder moment zonder aankondiging of toestemming door mij worden aangepast.

Is er interesse in de content op mijn website, dan kan er contact met mij opgenomen worden via mijn contactpagina.

Hartelijk dank!