Loveli Handcrème “Honey Suckle”

feb 8, 2021 | Nagel- en handverzorging

Ik heb veel diverse beautyproducten mogen uitproberen, maar ik heb in mijn hele leven nog nooit een handcrème gekocht… tot nu! Door het vele binnen zitten bij de verwarming en het extreem vaak je handen wassen, merkte ik dat mijn handen echt als schuurpapier begonnen aan te voelen. Dus ik ben op zoek gegaan tussen het enorme aanbod aan handcrèmes naar een product wat bij mijn wensen lijkt te passen. Al snel kwam ik uit bij een merk dat gevestigd is in mijn lievelingsstad Haarlem, het merk Loveli.

Ik bestelde de XL-variant van de handcrème en ben lekker actief gaan smeren. Ook zo benieuwd naar mijn ervaringen met deze `troepvrije` handcrème?

De belofte….

Loveli geeft terecht aan dat een handcrème je handen goed moet verzorgen en invetten, maar ook snel moet intrekken zodat je weer verder kan gaan zonder plakkerige handen. De grote truc om deze handcrème snel in te laten trekken is de verzachtende arrowroot. Er is een snufje van deze arrowroot (zetmeel) toegevoegd aan de handcrème en dat maakt het verschil in deze crème met veel andere varianten. Daarnaast bevat de handcrème onder andere kokosolie, squalaan, amandelolie en mangoboter om de aller droogste huidlagen optimaal te verzorgen. Ook is er een hoge concentratie aan calendula-extract toegevoegd om eventuele beschadigde handen snel te herstellen. De handcrème is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en dus troepvrij!

Mijn ervaringen met de Loveli Handcrème

Ik vind dit echt een hele prettige handcrème! Ook al ben ik geen expert, het voelt ontzettend goed om op extreem droge handen een mild product te smeren zonder verkeerde ingrediënten of een hoge dosis parfum. De crème smeert prettig, trekt goed in, maar ik ervaar wel dat er nog een licht laagje op mijn handen achterblijft. Niet heel storend, maar ik ben wel geneigd om mijn handen af te vegen. Toch smeer ik de crème graag, omdat deze wel echt mijn handen verzacht en wel degelijk mijn handen hersteld. Dat lichte laagje neem ik dan wel voor lief! De tube is lekker groot en ik heb niet veel product nodig per smeerbeurt, dus ik kan nog wel even voort. Daarnaast vind ik de uitstraling van de tube lekker “clean” ogen in de keuken. Ik vind dit een bijzonder merk waar een mooie filosofie achter zit, dus ik ga zeker nog eens verder kijken op de website.

Het merk Loveli is bij veel (natuurlijke) cosmeticawinkels in Nederland te koop, maar ik heb de handcrème rechtstreeks bij www.loveli.care besteld. De adviesprijs voor de XL-tube was op dat moment € 14,99 en de verzendkosten waren destijds gratis.

Zou ik deze handcrème nogmaals kopen? Ook al heb ik nog geen vergelijk, ik vind het wel een prettig product. En een goed excuus om in de toekomst de winkel in Haarlem eens te bezoeken. Dus zeker een ja!

Laat je jouw ultieme handcrème tip achter onder deze blogpost? Ik ben heel benieuwd!

Liefs, Kim

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed