Tangle Teezer Wet Detangler “Millennial Pink”

feb 8, 2021 | Lichaams- en haarverzorging

De Wet Detangler van Tangle Teezer is speciaal ontwikkeld om nat en kwetsbaar haar gemakkelijk door te kunnen borstelen. Deze borstel zou je haar goed moeten ontwarren zonder het te beschadigen. Ik heb van mezelf heel veel, maar ook heel fijn haar en dat maakt het na elke wasbeurt een ware `struggle` om mijn haar goed door te kammen en klitvrij te krijgen. Eerder gebruikte ik de `Wetbrush`, maar ik ben de beruchte borstel van Tangle Teezer eens gaan uitproberen.

Benieuwd naar mijn bevindingen? Ik vertel je er graag alles over!

De belofte….

Tangle Teezer staat erom bekend je haar pijnloos te ontklitten. Nat haar is ontzettend kwetsbaar en Tangle Teezer doet de belofte je haar niet te beschadigen of af te breken. Veel borstels van Tangle Teezer zijn zowel op nat als droog haar te gebruiken, maar de Wet Detangler is speciaal ontwikkeld voor nat haar. De haarborstel beschikt over 325 tanden die het haar zorgvuldig en voorzichtig ontwarren. Daarnaast is de haarborstel ook geschikt om bijvoorbeeld conditioner of een haarmasker gelijkmatig door het natte haar te verdelen. Sounds good right?

Mijn ervaringen met de Wet Detangler van Tangle Teezer

Wat een fijne haarborstel is dit! Ik vind mijn gewassen haar borstelen altijd een drama, maar met deze borstel gaat het zo gemakkelijk en pijnloos. Uiteraard verzorg ik mijn haar altijd eerst met mijn favoriete anti-klit product en leave-in conditioner, want anders is er sowieso geen beginnen aan. Maar ik vind deze haarborstel echt een stuk fijner dan zijn voorganger. Ik kom echt veel gemakkelijker door mijn haar heen en ik vind geen hele plukken afgebroken haar terug in mijn borstel. Absoluut een pluspunt! Ook vind ik het ontzettend fijn dat deze Tangle Teezer een handvat heeft, want de varianten zonder handvat vind ik met mijn lange haar niet prettig werken. De haarborstel heeft een vrij strakke vormgeving en oogt lekker “fris” in de badkamer door zijn roze kleur. Ik gebruik zelf de borstel alleen maar op mijn natte haar, maar ik denk dat hij ook prima op droog haar te gebruiken is. 

De Tangle Teezer Wet Detangler is in Nederland in minstens 5 verschillende kleuren te koop bij diverse online cosmetica- en haarshops. Ik heb gekozen voor de ’Millennial Pink’ variant en deze heb ik besteld bij www.iciparisxl.nl . De adviesprijs was op dat moment € 14,95, maar uiteraard kan dit wijzigen. 

Zou ik deze haarborstel aanraden? Volmondig JA! Als je net als ik behoorlijk droog en beschadigd haar hebt dat echt moeilijk te ontklitten is, dan moet je zeker deze haarborstel eens gaan proberen. 

Laat je het me weten, mocht je de borstel kopen, wat jouw bevindingen zijn? 

Liefs, Kim

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed