Meroda “Vibrant Cheeks Liquid Blush”

jun 20, 2024 | Make-up

Of ik de nieuwe Meroda Vibrant Cheeks Liquid Blush zou willen testen? Euhh ja!! Want als je mij al een tijdje volgt, dan weet je dat ik dol ben op blush. Ik vind het een make-up look zo afmaken en opfrissen. Het is denk ik wel één van mijn lievelingsproducten op het gebied van make-up. En Meroda vind ik een interessant merk waarbij ik sowieso alle nieuwe lanceringen op de voet volg. De alom bekende Changing Foundation en de lipproducten heb ik inmiddels al mogen proberen. En nu dus 3 verschillende blush tinten inclusief een prachtige Blush Brush. Ik heb deze producten de afgelopen weken uitgebreid kunnen testen en deel graag hieronder mijn bevindingen met jou.

De producten en hun belofte….

De Vibrant Cheeks Liquid Blush is verkrijgbaar in 3 verschillende tinten: Dusty Rose, Pink Peony en Grape Galore. De blush heeft een dewy finish en geeft een prachtige, natuurlijke en gezonde glans. De formule is zo geformuleerd dat deze de gehele dag goed blijft zitten en de glow langdurig levendig blijft. De blush is sterk gepigmenteerd, gemakkelijk te blenden en goed op te bouwen. Het beste kun je voor het aanbrengen van de blush de bijbehorende Blush Brush gebruiken of eventueel een spons of je vingers. De Vibrant Cheeks Liquid Blush is verrijkt met onder andere Shea Butter, Avocado Oil, Sweet Almond Oil en Squalane (plant derived). Belangrijk om te weten is dat de blush cruelty-free en vegan is, maar daarnaast ook vrij van parabenen, sulfaten, alcohol en EU-allergenen. De inhoud van de Vibrant Cheeks Liquid Blush is 5ml.

Mijn ervaringen met de Vibrant Cheeks Liquid Blush van Meroda

Wat een plaatjes zijn deze blush tinten om op je kaptafel neer te zetten. Er springen er voor mij wel meteen 2 tinten echt uit, namelijk de Dusty Rose en Pink Peony. De Grape Galore is niet echt een kleur voor mij, dus deze heb ik verder niet in mijn review meegenomen.

Wanneer je de blush opent zit er een fijne applicator aan en hiermee breng ik een beetje product op de bovenkant van mijn hand. Vervolgens breng ik het met de Blush Brush aan op mijn gezicht. De blush is enorm gepigmenteerd, maar wel heel goed te blenden zodat de kleur en glow niet direct super heftig zijn. En dat is fijn! Want hoewel ik wel van een beetje extra kleur houd, weet ik ook dat er veel dames zijn die liever voor een subtielere blush gaan. En dit is dus allebei mogelijk met deze nieuwste aanwinst van Meroda. De kleur is heel mooi op te bouwen, de glans is prachtig en ik ben dol op deze roze tinten. En het fijne is inderdaad dat de blush ook echt heel mooi en goed op z’n plek blijft zitten de hele dag. Ik ben hier heel erg blij mee! En ik vind het een moeilijk keuze, maar ik denk toch echt dat Pink Peony mijn favoriet is!

De Vibrant Cheeks Liquid Blush en Blush Brush zijn verkrijgbaar via de website van Meroda Cosmetics. Gebruik bij een eventuele aankoop mijn code KIMB15 voor 15% korting.

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed