Louis Widmer Suncare

jun 2, 2024 | Huidverzorging, Lichaams- en haarverzorging

Ik ben echt dol op het reviewen van zonbescherming! Want dat bescherming en preventie tegen de zon zeer belangrijk is weten we inmiddels allemaal wel. Maar het type product om jezelf mee te beschermen blijft zeer persoonlijk. Ik geef vaak de voorkeur aan gemak, een hoge beschermingsfactor, verzorgende ingrediënten, snel intrekken en geen plakkerig/vettig gevoel. Je begrijpt dat mijn nieuwste aanwinsten van Louis Widmer op deze punten gaan worden getoetst. Ik ontving namelijk van dit merk de Clear & Dry Sun Spray 50 en de All Day 30 Liposomale Zonnemelk. Ben jij benieuwd welke van deze 2 mijn favoriet is geworden? En zou jij zelf ook dit duo willen winnen? Lees dan hieronder snel verder!

De producten en hun belofte….

Uiteraard ga ik je eerst iets vertellen over beide producten, als volgt:

Clear & Dry Sun Spray 50: Deze zonnespray is een transparante en waterbestendige oliespray met zeer doeltreffende UVA-, UVB- en breedspectrumfilters. De zonnespray heeft een Dry Touch textuur voor een droge en onzichtbare finish. Door deze textuur trekt het product snel in de huid, laat geen witte waas achter en voelt het totaal niet vet of plakkerig aan. Je kunt de spray gemakkelijk en nauwkeurig aanbrengen doordat je het product 360 graden vanuit elke positie kunt gebruiken. De formule van de zonnespray is verrijkt met vitamine E, die de huid beschermt tegen vrije radicalen en vroegtijdige huidveroudering. Daarnaast bevat de zonnespray Panthenol voor het verzachten van de huid en het vochtvasthoudende vermogen. De Clear & Dry Sun Spray 50 heeft een inhoud van 200ml.

All Day 30 Liposomale Zonnemelk: De All Day 30 Liposomale Zonnemelk is een bijzonder doeltreffende zonnemelk met een lichte en niet vette textuur. De zonnemelk geeft een hoge UVA- en UVB-bescherming, is waterbestendig en hydrateert de huid. De melk is zelfs zo mild, dat het geschikt is voor de zeer gevoelige of allergiegevoelige huid. En door de liposomale technologie worden werkstoffen extra goed door de huid opgenomen. Ook deze All Day 30 Liposomale Zonnemelk bevat vitamine E en Panthenol, maar daarnaast ook L-arginine voor een goede balans in de huid en het verzachten van huidirritaties. De zonnemelk zit in een tube en heeft een inhoud van 100ml.

Mijn ervaringen met de Suncare van Louis Widmer

De zon mag wat meer tevoorschijn komen, maar gelukkig hebben we nog een (hopelijk) stralende zomer voor de boeg. En hoe fijn is het dan om alvast wat goede zonbescherming in huis te hebben. En deze 2 producten van Louis Widmer zijn absoluut fijn! Laat ik beginnen met de Clear & Dry Sun Spray 50. Wat mij meteen opvalt is de geurloze, olieachtige substantie die inderdaad vrij nauwkeurig is aan te brengen. De spray trekt enorm snel in en laat absoluut geen vettige laag achter. Maar toch, als ik heel eerlijk ben, dan gaat mijn voorkeur uit naar de All Day 30 Liposomale Zonnemelk. Ik vind dit weer typisch zo’n fijn Louis Widmer product. Een goede bescherming, smeert lekker in, verzorgt de huid en laat geen vette of witte waas achter. Een tube die er waarschijnlijk hier thuis zo doorheen is. Ik ben blij met deze goede en fijne zonbescherming. Kom maar op met die zomer!

Informatie over Louis Widmer en eventuele verkooppunten vind je terug op de website www.louis-widmer.com .

Op mijn Instagram staat een leuke winactie klaar waarbij ik dit zonnige duo mag weggeven aan één van jullie. Dus neem snel een kijkje, want de winactie loopt t/m maandag 10 juni. Veel succes! 😊 (Winactie gesloten!)

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed