Meroda “Vibrant Cheeks Liquid Blush”

Meroda “Vibrant Cheeks Liquid Blush”

Of ik de nieuwe Meroda Vibrant Cheeks Liquid Blush zou willen testen? Euhh ja!! Want als je mij al een tijdje volgt, dan weet je dat ik dol ben op blush. Ik vind het een make-up look zo afmaken en opfrissen. Het is denk ik wel één van mijn lievelingsproducten op het...

Louis Widmer Suncare

Louis Widmer Suncare

Ik ben echt dol op het reviewen van zonbescherming! Want dat bescherming en preventie tegen de zon zeer belangrijk is weten we inmiddels allemaal wel. Maar het type product om jezelf mee te beschermen blijft zeer persoonlijk. Ik geef vaak de voorkeur aan gemak, een...

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed