Kevyn Aucoin Glass Glow Face “Prism Rose”

feb 15, 2021 | Make-up

Tijdens mijn opleiding visagie, zo’n 20 jaar geleden, raakte ik bekend met de Amerikaanse make-up artist Kevyn Aucoin. Ik kocht destijds zijn boek “Making Faces” en was diep onder de indruk van zijn technieken en creativiteit. Onlangs zag ik op YouTube een product van zijn make-up lijn voorbijkomen waar ik direct nieuwsgierig naar werd: Glass Glow Face in de kleur “Prism Rose”. Een heel natuurlijke highlighter die een gezonde glans aan je gezicht geeft, echt prachtig! Aangezien Kevyn Aucoin nagenoeg niet in Nederland wordt verkocht, ben ik op zoek gegaan naar een buitenlands verkooppunt en bestelde daar direct dit bijzondere product.

Ook zo benieuwd of ik daadwerkelijk onder de indruk ben van de highlighter van deze make-up guru? Lees dan snel verder!

De belofte….

De Glass Glow Face van Kevyn Aucoin is een multifunctionele helder makende gel voor lichaam en gezicht die voorziet van een natuurlijke gezonde glans. De lichte structuur kan op zichzelf worden aangebracht voor een frisse look of over je make-up heen voor een subtiele glow. Het product breng je gemakkelijk met de vingers aan en kan naar behoefte worden opgebouwd. De Glass Glow Face zit in een hygiënische tube met pompje verpakt en is gemakkelijk te doseren.

Mijn ervaringen met de Glass Glow Face van Kevyn Aucoin

Het is echt een feestje om met zo’n mooi make-up product aan de slag te gaan. Ik gebruik het over mijn make-up heen en ik moet bekennen dat ik in het begin even moest wennen. De Glass Glow Face is heerlijk vettig en makkelijk te blenden, alleen is het wel belangrijk dat je het in je huid klopt in plaats van smeert, want anders verschuift je basis eronder een beetje. Maar als je dat eenmaal doorhebt, dan is het echt een fantastische highligter! Het oogt fris, gezond, subtiel en de rosé kleurige tint gaat mooi samen met de rest van mijn make-up. Wanneer het licht erop valt zie je echt een natuurlijke glow en dat vind ik persoonlijk heel mooi. De vettigheid blijft wel een beetje op je huid liggen, maar als je daar verder niet te veel aan zit dan is dat geen probleem. Echt een heel bijzonder product dat ik graag toevoeg aan mijn dagelijkse make-up routine!

Ik heb de Glass Glow Face in de kleur “Prism Rose” besteld bij www.beautybay.com en binnen een week had ik het in huis. De adviesprijs was op dat moment € 29, = plus € 3,95 aan verzendkosten.

Als je echt op zoek bent naar een natuurlijke highlighter in gelvorm, dan zou ik de Glass Glow Face zeker proberen. Je gebruikt zo weinig product iedere keer, dat de tube ook echt heel lang meegaat. Mij heeft het in ieder geval nieuwsgierig gemaakt om nog meer van Kevyn Aucoin te gaan ontdekken. Jou ook?

Liefs, Kim

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed