Yves Saint Laurent “Black Opium”

feb 24, 2021 | Parfum

Mijn eerste review over een parfum trap ik meteen af met een van mijn lievelingsparfums, Black Opium. Ik heb dit parfum ooit van een oud-werkgever gekregen en sindsdien ben ik er dol op en blijf ik het parfum opnieuw aanschaffen. Black Opium wordt omschreven als gewaagd en charismatisch en dat belichaamt volledig waar Yves Saint Laurent voor staat.

Black Opium is een intense en zeer vrouwelijke geur…. graag vertel ik je meer over dit mooie parfum!

Omschrijving en geurnoten….

De topnoot van dit parfum is zwarte koffie, met daarnaast een hartnoot van oranjebloesem en een  basisnoot van vanille. De energie van de koffiegeur versterkt de vrouwelijkheid in dit parfum in combinatie met de sensualiteit van witte bloemen. Het is echt een krachtig, vrouwelijk, sexy en oriëntaals parfum. Het parfum is perfect in balans door de combinatie van koffie, kruiden en bloemige geurnoten. Black Opium valt wel onder de categorie “zwaardere“ parfums, maar kan echt prima overdag en dagelijks gedragen worden. Het flacon van Black Opium is prachtig voor op je kaptafel; het is strak, bezaaid met fonkelende glitters en heeft een krachtige, vrouwelijke uitstraling.

Mijn ervaringen met Black Opium van Yves Saint Laurent

Zoals ik al eerder vertelde ben ik echt dol op dit parfum. Ik vind het iedere keer weer een feestje om deze geur te dragen, want het geeft me een enorm vrouwelijk gevoel. Ook al ben ik meestal niet van de iets “zwaardere“ parfums, dit is absoluut een uitzondering. De mix van geurnoten maakt het dat deze geur zich toch gemakkelijk laat dragen en waarschijnlijk veel dames (en heren) zal aanspreken. Ik spray vaak royaal met mijn parfums, maar de geur van Black Opium blijft ook echt goed de gehele dag hangen. Zelfs aan het einde van de dag ruikt het nog heerlijk als er slechts een waasje van de geur over is.

Black Opium van Yves Saint Laurent is bij een tal van beautywinkels tegen zeer diverse prijzen verkrijgbaar. Ik heb momenteel een 90 ml flacon thuis staan en heb deze enige tijd geleden bij www.douglas.nl besteld met een kortingsactie. Black Opium wordt ook vaak in een mooie geschenkset aangeboden met een ander product van Yves Saint Laurent erin.

 

Mijn advies zou zeker zijn om dit parfum eens te gaan ruiken in een parfumerie. Het is zo’n fijne, vrouwelijke, intense geur, dat Black Opium het zeker waard is om besnuffeld te worden.

Laat je het me weten als jij, net als ik, voor deze geur bent gevallen?

Liefs, Kim

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed