Squalan “Moisturizer” (Facial Oil)

feb 24, 2021 | Huidverzorging

Enige tijd geleden ben ik in contact gekomen met de dames van Squalan en hebben zij mij de Squalan Moisturizer opgestuurd om te reviewen. Ontzettend gaaf om met zo’n mooi, puur product van start te mogen gaan. Squalan is opgericht door Leslie en Monique met de intentie om op zoek te gaan naar de ideale huidverzorging met alleen maar eerlijke en natuurlijke ingrediënten. De dames zijn na hun zoektocht aan de slag gegaan met squalaan, een huideigen ingrediënt. Squalaan is voor alle diverse huidtypes geschikt en brengt je huidje weer helemaal in balans.

Ook zo nieuwsgierig geworden naar deze moisturizer? Lees dan snel verder!

De belofte….

De moisturizer van Squalan is een krachtige anti-aging olie die de huid weer helpt te hydrateren. Het 100% plantaardige ingrediënt squalaan is het hoofdingrediënt van deze moisturizer. Daarnaast is er nog een plantaardige olie toegevoegd die het vocht in de huid vasthoudt en hydrateert. Squalaan is een ingrediënt dat identiek is aan een stof die van nature in je huid voorkomt, maar met de jaren dus flink afneemt. Squalaan houdt je huid soepel, gehydrateerd en dringt diep door tot in de huid. De moisturizer maakt je huid zacht, hydrateert en laat je huid glanzen. Daarnaast is de moisturizer zeer geschikt voor de droge, vochtarme en rijpere huid. Je gebruikt de moisturizer als laatste stap in je huidverzorgingsroutine, in zowel de ochtend als avond. De moisturizer zit in een glazen flacon met pompje verpakt, heel hygiënisch en goed te doseren.

Mijn ervaringen met de Squalan Moisturizer

Ik heb de Moisturizer van Squalan nu al enige weken in gebruik en ik vind het echt een fijn product. Ik gebruik het alleen in de avond na het aanbrengen van mijn serum en masseer het dan zachtjes in de huid. Het voelt echt als een mini facial als ik mijn gezicht hiermee insmeer. De moisturizer is zacht, goed uit te smeren en geeft een heerlijk hydraterend gevoel zonder een al te vet laagje achter te laten. Vooral ’s ochtends als ik wakker word merk ik hoe soepel en glad mijn huidje aanvoelt. Mijn huid lijkt wel in een betere conditie door deze olie en heeft echt meer glow gekregen. Ik ben soms wat huiverige met olie- producten, maar deze moisturizer van Squalan voelt heerlijk en blijf ik met alle liefde gebruiken.

Ik begrijp zeker het enthousiasme over het ingrediënt squalaan en deze moisturizer heb ik inmiddels toegevoegd aan mijn vaste avond skincare routine. Het heeft mij nieuwsgierig gemaakt naar de overige producten die door Squalan worden aangeboden.

Het merk Squalan is bij geselecteerde beautywinkels te koop en uiteraard via www.squalan.com. Ik heb een 30 ml flacon en deze is te koop voor € 57, =, maar er is ook een travelsize te koop van 5 ml. Zo kun je ook eerst fijn de moisturizer eens uitproberen.

De moisturizer van Squalan heeft absoluut mijn verwachtingen waargemaakt. Ik snap dat de dames trots zijn op dit mooie merk met heerlijke verzorgingsproducten. Wat mij betreft een absolute aanrader!

Heb jij al eens een product met squalaan geprobeerd? Reageer dan gerust onder mijn post, ik ben benieuwd!

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat een product dat ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed