Nourished x Romy “Luxurious Hair + Scalp Treatment Oil”

mrt 9, 2021 | Lichaams- en haarverzorging

Ik gebruik eigenlijk dagelijks wel een haarolie, maar ik ben niet snel onder de indruk van de werking van veel olies. Daarom blijf ik iedere keer mijn zoektocht vervolgen tot ik bij mijn ideale haarolie uitkom. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de olie van Nourished in samenwerking met Romy Boomsma. Ik heb dit product veel voorbij zien komen, dus ben zeer benieuwd of ik hierin mijn “holy grail” ga vinden. Mijn haar pluist snel en de puntjes ogen vaak rommelig en droog, dus ik kan wel wat extra verzorging gebruiken.

Ben jij ook zo benieuwd of dit populaire product ook voor mijn haar wonderen verricht? Lees dan snel verder.

De belofte….

De hair + scalp treatment oil van Nourished brengt je droge en gebroken haar weer tot leven. De haarolie bevat de krachtige antioxidant Amla en daarnaast Marula olie die samen je beschadigde haar herstellen. Maar deze twee krachtpatsers beschermen ook je haar tegen vochtverlies door het stylen met warmte tools. Daarnaast is er squalaan aan de haarolie toegevoegd om je haar soepel en zacht te houden en Buhle Mankte olie om de barrièrefunctie van je hoofdhuid te verbeteren. De haarolie van Nourished is geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid of hoofdhuidaandoeningen. De haarolie zit in een mooi bruin glazen flesje met een pipetje. Als extra aanvulling kan deze haarolie eventueel ook voor de heren als baardolie of als nagelolie gebruikt worden. Een echte multitasker dus!

Mijn ervaringen met de Hair + Scalp Oil van Nourished

Inmiddels heb ik de haarolie een aantal weekjes in gebruik en ben ik redelijk enthousiast. Ik ben de haarolie gaan gebruiken op handdoek droog haar als bescherming voor het stylen. En als ik helemaal klaar ben met mijn haarroutine, gebruik ik nog 2-3 druppeltjes om eventuele pluizige punten glad te maken. De olie ruikt heerlijk naar vanille en cederhout, echt heel fijn. Met het pipetje is het gemakkelijk te doseren en de olie voelt lekker rijk aan. Qua verzorging voor het stylen van mijn haar vind ik het echt een prettig product, heerlijk zacht en beschermend. Maar als ik klaar ben met stylen en nog een enkel druppeltje over mijn puntjes verdeel, dan doet helaas niet zoveel voor mijn haar. Je merkt echter wel dat de haarolie heel mild is en ik zal de olie dan ook zeker nog eens als treatment gaan uitproberen. Dus mocht je op zoek zijn naar een verzorgend en verzachtend product die je haren weer helemaal gezond maakt, probeer dan absoluut deze olie eens. Ik zal de haarolie ook zeker blijven gebruiken, maar voor mijn pluizige haarpunten zal ik mijn zoektocht weer gaan vervolgen.

Ik heb de luxurious Hair + Scalp Treatment Oil besteld op de website van Nourished zelf, www.nourished.nl. Ik heb een 30 ml flesje en deze kost € 25, = plus € 4,95 aan verzendkosten. Zeker dus geen voordelige haarolie, maar wel een heel verzorgende variant.

Wat vind jij belangrijk aan een haarolie? Reageer gerust hieronder, ik ben ontzettend benieuwd!

Liefs, Kim

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed