Indeed Labs “Hydraluron Moisture Serum”

mrt 18, 2021 | Huidverzorging

Tijdens mijn huidverzorgingsroutine, voor zowel de ochtend als avond, gebruik ik altijd wel een serum. In de avond wisselt mijn keuze qua serum nogal, maar iedere ochtend probeer ik in ieder geval altijd een serum te gebruiken met een hydraterende werking. Ik vind het belangrijk om mijn gezicht er fris en glad uit laat zien voordat ik mijn make-up aanbreng. Tijdens mijn zoektocht naar een nieuw serum ben ik uitgekomen bij het Hydraluron Moisture Serum van Indeed Labs. Indeed Labs maakt doelgerichte en krachtige huidverzorging met effectieve ingrediënten. Na meer over dit merk en het serum te hebben gelezen, is mijn nieuwsgierigheid gewekt. Ik ben dol op serums en dus ben ik deze “vochtbooster” eens goed gaan testen.

Gaat dit serum mij extra hydratatie geven en mijn gezicht gedurende de dag comfortabel laten aanvoelen? Ik vertel je er hieronder graag meer over.

De belofte….

Het Hydraluron Moisture Serum is de ultieme vochtbooster voor dagelijks gebruik. Het serum zit vol met de puurste vorm van hyaluronzuur, waardoor je huid zachter en gladder zou moeten aanvoelen. Hyaluronzuur heeft het vermogen om tot duizend keer zijn eigen gewicht in water vast te houden. En aangezien we allemaal meer vocht gaan verliezen naarmate we ouder worden, kunnen wij dus wel wat extra hyaluronzuur op onze huid gebruiken. Wanneer je huid goed gehydrateerd is, zouden fijne lijntjes en eventuele rimpels iets minder zichtbaar moeten zijn. Daar worden wij dames blij van! Je gebruikt het serum op een goed gereinigde huid en brengt vervolgens je dag- of nachtverzorging aan. Het serum zit in een tube en is gemakkelijk te doseren.

Mijn ervaringen met het Hydraluron Moisture Serum van Indeed Labs

Met mijn vochtarme huid vind ik het gebruik van een hydraterend serum echt wel een must. Ik heb nu al enige tijd dit Hydraluron Moisture Serum in gebruik en ik vind het een ontzettend fijn serum. Het serum is transparant, voelt heel fris op de huid en trekt gemakkelijk in. Het laat voor heel even een beetje een plakkerig laagje achter, maar ook dat trekt snel weer weg. En vaak vind ik zo’n laagje wel prettig wanneer ik mijn make-up daarna ga aanbrengen. Qua hydratatie voelt dit serum voor mij hetzelfde als bijvoorbeeld een Mineral 89 van Vichy. Maar ik vind wel dat mijn huid er opvallend glad uitziet en zacht aanvoelt. Het gebruik van de tube vind ik prettig werken, alleen heb ik wel wat sneller de neiging om er “te veel” uit te spuiten. Veelal zit een serum in een flesje met pipet of pompflesje en dat lijkt iets zuiniger in het gebruik te zijn. Maar wat mij betreft is dit serum absoluut een fijne “vochtbooster” die een heel mooi zacht huidje achterlaat. Zeker het proberen eens waard!

Het Hydraluron Moisture Serum is op diverse beauty websites te koop. Ik heb het serum op de site van ICI Paris XL besteld, www.iciparisxl.nl. Het serum zit in een tube van 30ml en kost momenteel € 29,95 (er zijn geen verzendkosten van toepassing).

Ben jij ook zo’n fan van een hydraterend serum? Deel gerust je favoriet met mij hieronder!

Liefs, Kim

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed