L´Occitane “Immortelle Precious Nachtmasker en Reset Nachtolie-in-Serum”

apr 3, 2021 | Huidverzorging

Jaren geleden heb ik een bezoekje gebracht aan de L´Occitane winkel in Bordeaux. Wat vond ik dat een fantastische winkel! Al die prachtige potjes, tubes en flacons met de meest mooie en lekkere producten erin. L’Occitane is een Frans merk, ontstaan in 1976 en volledig door de natuur geïnspireerd. Ook in Nederland zijn er een aantal winkels van L’Occitane en ik heb de vestiging in Utrecht dan ook regelmatig bezocht. En als je dan in contact komt met dit merk en je vervolgens een pakket met allemaal heerlijke producten krijgt toegestuurd, dan voelt dat echt als een groot cadeau. Met alle liefde ben ik dan ook aan de slag gegaan om het Immortelle Precious Nachtmasker en Reset Nachtolie-in-Serum te gaan testen. Ik ben heel benieuwd, want huidverzorging heb ik nog nooit eerder geprobeerd van L’Occitane.

En? Zal ik hier ook zo van onder de indruk zijn? Graag vertel ik je hieronder meer over mijn bevindingen.

De producten en hun belofte….

Immortelle Precious Nachtmasker: Zowel het nachtmasker als het serum zijn verrijkt met de Immortelle bloem. Deze Immortelle bloem van Corsica heeft verschillende extracten die oneindig veel mogelijkheden voor je huid bieden. In het Precious Nachtmasker zit de essentiële olie van de Immortelle bloem, een natuurlijke antioxidant die je huid beschermt tegen agressies van buitenaf. Daarnaast is er Dynamisch Hyaluronzuur met een klein moleculairgewicht toegevoegd met een bewezen werking voor cel vernieuwing. Dit nachtmasker pakt ook de effecten van het blauwe licht aan afkomstig van alle digitale schermen: een uitgedroogde huid met een doffe teint. Het nachtmasker zit in een pot met draaidop en heeft een inhoud van 50 ml.

Immortelle Reset Nachtolie-in-Serum: Dit serum helpt jouw huid herstellen van een drukke en stressvolle levensstijl. Dag na dag zal je huid er jonger, frisser en zichtbaar uitgeruster uit gaan zien. Ook dit nachtserum is verrijkt met de essentiële olie van de Immortelle bloem, maar daarnaast ook met Marjolein- en Acmella Oleracea extracten die je huid weer zullen activeren en onmiddellijk gladstrijken. Dit serum is geschikt voor jong en oud en tevens voor alle huidtypen. Het Reset Nachtolie-in-Serum zit in een glazen fles met een pompje en heeft een inhoud van 30 ml.

Mijn ervaringen met het Immortelle Precious Nachtmasker en Reset Nachtolie-in-Serum van L’Occitane

Laat ik beginnen met het nachtmasker dat ik nu een aantal weken in gebruik heb. Ik breng dit masker meestal in het weekend een keertje aan na mijn reiniging en smeer een lekker dik laagje op. De geur is echt fantastisch, heel bloemig en fris. De witte, lichte crème achtige substantie laat zich gemakkelijk aanbrengen en trekt op mijn huid direct heel goed in. Je kan het masker circa 10 minuutjes laten zitten en dan de restjes eventueel verwijderen met een tissue, maar dat is bij mij eigenlijk niet nodig. Mijn huid voelt ontzettend zacht en aangenaam en ik voel zelf dan ook geen behoefte meer om nog een verdere nachtverzorging aan te brengen. Wat een fijn masker!

Van het Reset Nachtolie-in-Serum breng ik elke avond 3 pompjes aan na het reinigen van mijn huid. Er zitten kleine gele bolletjes in het serum die tijdens het inmasseren samensmelten met de rest van het product en zo een hele fijne, zachte substantie vormen. Voedend, fris, met een olieachtig tintje maar echt totaal niet vet. Ook dit serum ruikt heel zacht en bloemig wat ik persoonlijk heel prettig vind. Mijn huid ziet er zeker fris en minder grauw uit de volgende ochtend. Of ik me echt gladgestreken voel? Nee, maar ik verwacht ook geen wonderen van een serum. Wel oogt mijn huid heel comfortabel en rustig en dat is mij ook heel wat waard. Dus ja, ben ik blij dat ik deze huidverzorgingsproducten heb mogen proberen? Absoluut! Ik vind de beleving van het merk L’Occitane heel fijn omdat het mij een instant vakantiegevoel geeft. Maar dat deze producten ook nog zo fijn voor mijn huid zijn zie ik als een absolute plus. Ik was en blijf fan!

Je kunt de producten van L’Occitane onder andere kopen op hun eigen website, www.loccitane.com . De prijs voor het Immortelle Precious Nachtmasker is € 49, = en voor het Immortelle Reset Nachtolie-in-Serum is € 59, =.

Ben jij al bekend met het merk L’Occitane? Laat het mij gerust weten onder deze blogpost!

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed