MAC Cherry Blossom Glow Play Lip Balm “Fleur Welcome”

apr 9, 2021 | Make-up

Mijn voorkeuren qua lipproducten wisselen nogal met de tijd. Zo was ik hiervoor enorm van de lipgloss, maar momenteel ben ik fan van getinte lippenbalsems. Ik vind het fijn om mijn lippen te verzorgen in combinatie met een fris kleurtje. Het doet net even wat meer met je gezicht, maar comfort blijft voor mij heel belangrijk. En ik vind het prettig dat ik niet te veel product afgeef wanneer ik bijvoorbeeld mijn dochtertje knuffel of kus. MAC lanceert geregeld een collectie met limited editions en zo is er ook voor dit voorjaar een speciale Cherry Blossom-lijn uitgekomen met een aantal prachtige producten. Ik werd nieuwsgierig van hun Glow Play Lip Balm en bestelde deze in de kleur “Fleur Welcome”. Een heerlijke vrolijke tint met oog op het voorjaar.

MAC staat er natuurlijk om bekend om hele goede producten op de markt te brengen. Ik ben een tijdje de Glow Play Lip Balm gaan dragen en testen en deel graag met jou wat mijn ervaringen zijn. Lees je hieronder gezellig met me mee?

De belofte….

De Cherry Blossom Glow Play Lip Balm in de kleur “Fleur Welcome” is een van de vier tinten die MAC dit voorjaar van deze lip balm lanceert. Alle vier de tinten zijn geïnspireerd qua kleur op de Sakura (kersenbloesem) kleuren en geven veel verzorging. De lip balm heeft een voedende mix van sheaboter, mango- olie en jojoba- olie die je lippen hydrateren, kalmeren en verzachten. Ook zou deze lip balm de schijn van liplijntjes verzachten en je lippen optisch voller laten lijken. De Cherry Blossom Glow Play Lip Balm zit in een prachtige bebloemde en mat zwart/rosé verpakking. Echt een beauty voor in je (make-up) tas!

Mijn ervaringen met de Cherry Blossom Glow Play Lip Balm van MAC

Wat mij direct opvalt is dat de lip balm veel meer roze is dan ik had gedacht. Ik was toch wel een beetje in de veronderstelling een rode lip balm te gaan dragen. Maar met het oog op het voorjaar en alle fleurige pastelkleurtjes, ben ik toch helemaal blij met deze kleur. En dan de lip balm zelf… wat een aanwinst is dit! Ik vind de kleur ontzettend mooi, heel glossy en fris staan. De pigmentatie is echt heel goed, want ik merk dat de kleur echt op mijn lippen achterblijft na bijvoorbeeld eten of drinken. Qua verzorging voelt de lip balm lekker aan en hij maakt zeker mijn lippen heel zacht. Het is niet zozeer een hele romige balm, maar voelt wel heel aangenaam bij het dragen. Ik zie niet zozeer dat mijn lippen echt gladder of voller zijn, maar dat hoeft van mij ook niet per se. Voor mij is dit echt een ideaal product en ik wil zeker nog een tint aanschaffen. Al ga ik dan wel eerst even goed de swatches online bekijken voordat de kleur weer iets anders uitvalt. Mocht je net als ik fan zijn van getinte lippenbalsems, probeer dan zeker deze limited edition van MAC. Prachtig verpakt met een hele mooie lip balm!

Ik heb de MAC Cherry Blossom Glow Play Lip Balm gekocht bij www.douglas.nl voor € 21, =. Douglas heeft ook geregeld kortingsacties met MAC, maar uiteraard is MAC ook rechtstreeks en via andere verkooppunten te verkrijgen.

Wat is jouw favoriete MAC- product? Laat gerust hieronder een reactie achter!

Liefs, Kim

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed