Milk Shake Volume Solution “Volumizing Styling Spray”

apr 12, 2021 | Lichaams- en haarverzorging

Ik vind het altijd ontzettend leuk om nieuwe haarmerken te ontdekken en een tijdje geleden zag ik online het Italiaanse merk Milk Shake voorbijkomen. Een merk met de missie om de schoonheid en kracht van de natuur te gebruiken om voor elke gelegenheid mooi en gezond haar te creëren. Ik heb ervoor gekozen om de Volume Solution Volumizing Styling Spray te gaan testen, omdat mijn haar bij de aanzet echt wel wat volume kan gebruiken. Ik heb dun, maar wel veel en zwaar haar en het valt altijd heel plat boven op mijn hoofd. Dus een extra boost kan mijn haar zeker wel gebruiken.

Zal ik met deze spray eindelijk volume kunnen creëren waardoor mijn haar nog lekkerder valt? Ik ben de spray uitvoerig gaan testen en deel hieronder graag mijn bevindingen met jou. Lees je met me mee?

De belofte….

De Milk Shake Volume Solution Volumizing Styling Spray is ontworpen om volume en verzorging te geven aan onbehandeld of licht droog haar. De spray zorgt voor een optimale vochtbalans en beschermt de haarschacht. Daarnaast bevat de spray suikerriet en fruit extracten die naast de hydraterende bestanddelen het haar revitaliseren en langdurige glans geven. Het haar blijft soepel en luchtig bij het gebruik van deze spray, maar geeft wel structuur en volume vanaf de aanzet met een langdurig effect. Je sprayt het product op de haaraanzet en lengtes om vervolgens je haar naar wens te stylen. De Volume Solution Volumizing Styling Spray zit in een fles van 175 ml.

Mijn ervaringen met de Volume Solution Volumizing Styling Spray van Milk Shake

Vol enthousiasme ben ik de spray gaan testen na mijn wasbeurten. Ik was gemiddeld 2x per week mijn haar en heb deze spray na mijn haarverzorgingsroutine voornamelijk op de aanzet gespoten. Wat mij meteen opvalt is de geur van dit product… deze is zo vreselijk lekker! Heel zoet, precies wat je bij een milkshake zou verwachten. De spray is licht en prettig en wordt totaal niet hard of vettig na het aanbrengen. Als ik daarna mijn haar droog föhn, dan smelt het product echt samen met mijn haar. Heel fijn! Maar eerlijk, als ik klaar ben met mijn volledige styling, dan zie ik geen verschil qua volume en dit blijft gedurende de dag ook zo. Het kan er ook mee te maken hebben dat ik momenteel nog de nodige windvlagen en winterse buien op mijn hoofd krijg. Maar helaas, qua volume voldoet de spray helaas niet aan mijn verwachtingen. Maar aangezien het product wel heel zacht en soepel voor mijn haar is EN een waanzinnige geur heeft, blijf ik deze spray zeker nog gebruiken. En maakt het me nieuwsgierig naar andere Milk Shake producten, zoals bijvoorbeeld de shampoos en verzorgingsproducten. Ik ga zeker nog eens iets uitproberen van dit merk.

Ik heb de Milk Shake Volume Solution Volumizing Styling Spray besteld op de website van Notino (www.notino.nl) en de prijs was destijds rond de € 13, =. Milk Shake is ook een salonmerk en wordt in Nederland via meerdere verkooppunten verkocht.

Wat is jouw favoriete haarverzorging merk? Laat het mij gerust hieronder weten!

Liefs, Kim

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed