Kneipp Cottony Smooth “Handcrème en Intensive Body Milk”

mei 4, 2021 | Lichaams- en haarverzorging, Nagel- en handverzorging

Onlangs ontving ik een heerlijk pakketje van Kneipp met 2 producten uit hun nieuwste lijn `Cottony Smooth`. Een lijn die echt perfect bij mijn droge huidje past. Ik vind het echt heerlijk om mij in te smeren met een fijne body milk en handcrème en sla dit dan ook geen dag over. Wel vind ik het belangrijk dat producten niet te overheersend ruiken en goed snel intrekken. Want ja, ik heb in de ochtend vaak wat haast en wil dus niet hoeven wachten op een crème die niet goed intrekt. Met alle liefde ga ik deze 2 producten eens uitproberen en kijken wat het voor mijn huid doet. Eén ding kan ik je alvast verklappen, mocht je net als ik dol zijn op milde, frisse, katoenachtige geuren dan is deze lijn wellicht ook iets voor jou. Hieronder vertel ik je alles over mijn ervaringen met de producten van `Cottony Smooth`.

De producten en hun belofte….

Cottony Smooth Handcrème: De handcrème is verrijkt met zachte katoenmelk en rijke sheabutter waardoor de handen langdurig beschermd en gehydrateerd worden. Ook bevat de handcrème een bijzonder NutriCare complex op basis van huid gerelateerde lipiden, panthenol en vitamine E. De crème trekt snel in, maakt de handen soepel en zacht en laat geen vettig laagje achter. De handcrème heeft een zachte geur en biedt een intense verzorging voor je handen. Alle producten van de `Cottony Smooth` lijn zijn niet getest op dieren en deze handcrème zit in een tube van 75 ml.

Cottony Smooth Intensive Body Milk: De body milk uit deze lijn is een ideale basis voor je dagelijkse lichaamsverzorging. Door de katoenmelk en sheabutter biedt de body milk intensieve verzorging voor droge en vochtarme huid en dringt het door tot in de diepere huidlagen. De body milk trekt goed snel in, plakt niet en laat je huid verzorgd en gehydrateerd achter tot wel 24 uur na het aanbrengen. Door de zachte katoengeur voelt het insmeren met deze body milk als een echt verwenmoment. De Intensive Body Milk zit in een tube van 200 ml.

Mijn ervaringen met de Handcrème en Intensive Body Milk van Kneipp

Uiteraard ben ik direct na ontvangst van het pakketje aan de slag gegaan met het gebruik van beide producten. Voor mijn droge handen vind ik een handcrème echt een must tegenwoordig. Ik heb dan ook inmiddels overal tubes liggen. Deze handcrème van Kneipp maakt absoluut de belofte waar. Het is een heel mild product met een zachte geur en hij trekt enorm snel in. Nou dan ben je voor mij al een winnaar, want dat is toch echt wel een voorwaarde voor mij. Mijn handen blijven zacht en prettig aanvoelen, dus deze handcrème krijgt een prominent plekje in huis.

De body milk ben ik gaan smeren na het douchen in de ochtend. Ik vind de milk echt heerlijk! De substantie is van een body milk wel altijd wat dunner, maar dat vind ik in de lente en zomer vaak juist wel fijn. De body milk smeert goed uit en trekt inderdaad snel in zodat ik mij daarna direct kan aankleden. En ja, de geur…. dat is gewoon helemaal mijn ding. Ik houd voor bodyproducten echt van dit soort zachte, milde geuren die niet te overheersend zijn. Ideaal om daarna te combineren met je favoriete eau de toilette of parfum. En ik moet zeggen dat mijn huid ook goed zacht aan blijft voelen gedurende de dag. Dus je begrijpt, ik ben heel blij met deze 2 tubes voor mijn verzorgingsritueel.

De producten van Kneipp zijn uiteraard gewoon bij de bekende drogisterijen te koop, maar ook via de site van Kneipp zelf www.kneipp.com. De prijs voor de Handcrème is € 6,49 en voor de Intensive Body Milk € 9,99.

Gebruik jij ook graag de producten van Kneipp in jouw badkamer?

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed