Banila Co Clean It Zero “Cleansing Balm Original”

mei 10, 2021 | Huidverzorging

Zoals ik al eens heb verteld vind ik het heel fijn om mijn make-up te verwijderen met een cleansing balm. Vandaag review ik één van mijn favoriete balms van het merk Banila Co. Ik heb afgelopen winter een miniversie van deze reiniger in een beautybox ontvangen en ik was er meteen fan van! Inmiddels heb ik alweer een tijdje een fullsize variant in gebruik en ik wil graag met jullie delen waarom ik dit zo’n fijn product vind. Banila Co is een Koreaans beautymerk die innovatieve formuleringen bedenkt om jouw make-up op een gemakkelijke en verzorgende manier te verwijderen. De Clean It Zero is zo populair dat er elke 3.1 seconde een balm wordt verkocht wereldwijd. Nou ga ik persoonlijk niet achter elke hype aan, maar toch maakt dit je wel nieuwsgierig. Ik ga jullie in onderstaande review alles vertellen over deze cleansing balm. Lees je gezellig verder met mij mee?

De belofte….

De Clean It Zero Cleansing Balm is in staat de heftigste make-up gemakkelijk te verwijderen op een zachte, milde wijze. De cleansing balm heeft een sorbet textuur die transformeert van een balm, naar een zachte olie en uiteindelijk naar een milk. Je masseert de balm in op de huid en daarna kan je met de niet te vloeibare olie alle make-up reinigen en je huid intens opfrissen. Ook kan je eventuele oogmake-up en (waterproof) mascara met de cleansing balm verwijderen. De milde balm is gemakkelijk te combineren met overige producten uit je huidverzorgingsroutine en stimuleert een stralende huid. De Clean It Zero Cleansing Balm zit in een lichtroze/witte pot met draaidop en is ook clean qua uiterlijk. De balm is in 25 ml, 50 ml, 100 ml en 180 ml verkrijgbaar en er wordt een spateltje bijgevoegd voor de hygiëne.

Mijn ervaringen met de Clean It Zero Cleansing Balm Original van Banila Co

Wat deze cleansing balm onder andere zo prettig maakt is de heerlijke structuur. Ik breng de balm met het spateltje op mijn hand aan, verdeel het en begin dan mijn gezicht ermee te masseren. De balm is zo zacht, smelt samen met mijn huid en de olie die daarna vrijkomt reinigt op een hele prettige manier de make-up van mijn gezicht. Ik vind dit ook echt een ontspannend ritueel omdat het als een verwenmomentje voor mijn huid voelt. Ik masseer dit zo een kleine 2 minuten in en verwijder het dan met een lauwwarm washandje. Je ziet de make-up echt van je gezicht glijden en mijn huid voelt daarna heel comfortabel aan. Helemaal klaar voor de volgende stap in mijn reinigingsritueel. De geur is heel licht aanwezig en dat is fijn, want ik houd ook niet van sterk geparfumeerde reinigingsproducten. Echt waar, mijn huid gaat heel goed op deze cleansing balm. De voorkeur qua reinigen is voor iedereen altijd zo persoonlijk en verschillend, maar als je ook van cleansing balms houdt probeer dan zeker deze eens van Banila Co. Er zijn overigens ook nog andere varianten van de balm verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld een Nourishing, Revitalizing en Purifying Cleansing Balm. Voor ieder wat wils dus!

De Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Original heb ik besteld via www.douglas.nl. Ik heb voor de 100 ml pot € 20,55 betaald.

Wat is jouw favoriete manier om je make-up te verwijderen?

Liefs, Kim

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed