Milani Cosmetics Baked Blush “Bella Bellini”

mei 17, 2021 | Make-up

Ik ben echt dol op blush op mijn wangen en van mij mag een blush ook best aanwezig zijn. Ik gebruik het ook echt altijd, want anders vind ik mijzelf zo’n kaal en vlak gezicht hebben. Heerlijk om een frisse look te creëren met een mooi kleurtje zoals koraal, roze, perzik etc. Het merk Milani Cosmetics ken ik al een lange tijd, maar ik heb er zelf nog nooit een product van uitgeprobeerd. Nieuwsgierig als ik ben, bestelde ik een baked blush van dit merk in de kleur “Bella Bellini”. Ik twijfelde eerst om voor de alom geroemde kleur “Luminoso” te gaan, maar uiteindelijk heb ik toch een andere tint gekozen. Milani Cosmetics bestaat al meer dan 20 jaar en is gevestigd in Los Angeles. Alle producten van dit merk zijn dierproefvrij en bevatten geen parabenen, ftalaten en formaldehyde. Dus naast mooie producten is het merk ook nog eens meer verantwoord. Ik ben benieuwd! Uiteraard ben ik lekker aan de slag gegaan met deze blush en laat ik jou graag hieronder weten wat ik van de “Bella Bellini” vind. Lees je mee?

De belofte….

De Milani Cosmetics baked blush is een zijdezachte blush die kan shapen, contouren en highlighten. De blush is eenvoudig in gebruik en fantastisch gepigmenteerd. Ook is de kleur gemakkelijk op te bouwen van een naturel blush naar een intense blush. De blush is goed te blenden en zal geen strepen op je gezicht achterlaten. Je neemt kleur op met je blush kwast, tikt overtollig product eraf en brengt de kleur naar wens aan op je wangen. De zachte gouden gloed komt dan ook vanzelf vrij. De baked blush “Bella Bellini” zit verpakt in een zwart/gouden compact doosje en heeft een inhoud van 3.5 g.

Mijn ervaringen met de Baked Blush “Bella Bellini” van Milani Cosmetics

Ik vind sowieso de kleur van deze blush echt prachtig! Ik breng de baked blush aan met mijn Zoeva 127 kwast en wat mij direct opvalt is dat de blush inderdaad zijdezacht aanvoelt. Hij smelt zo mooi samen met mijn huid en is inderdaad gemakkelijk op te bouwen naar je eigen gewenste intensiteit. Wel vind ik persoonlijk de gouden gloed heel erg aanwezig. Daar moet ik even aan wennen, want ik ben zelf ook niet een enorme highlighter gebruikster. Maar na een aantal keer gebruiken vind ik het eigenlijk wel een heel mooi effect geven. En zeker als mijn gezicht straks nog iets (door fake tan) gebruinder lijkt, is dit de ideale koraal kleurige blush met gouden glow. Wat ik ook zeker een pluspunt vind is dat de blush gedurende de dag goed op z’n plek blijft zitten. Ja, ik ben blij met deze blush en neem ‘m dan ook direct op tussen mijn dagelijkse make-up producten. Ik ga absoluut nog een keer een andere tint bestellen, want ik ben ook heel benieuwd naar de Rose D’Oro en Corallina. Wordt vervolgd! 😊

Ik heb de Milani Cosmetics Baked Blush “Bella Bellini” gekocht bij www.douglas.nl voor €15,45.

Ken jij het merk Milani Cosmetics al?

Liefs, Kim

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed