Note Cosmetique “Brow Addict Tint & Shaping Gel”

jun 2, 2021 | Make-up

Ik ben dol op wenkbrauwen! En ook al kunnen de mijne wel weer een shape- en verfsessie gebruiken, ik vind een wenkbrauw heel bepalend voor je gezicht. Persoonlijk houd ik van wat vollere wenkbrauwen voor mijn gezicht en ik gebruik hiervoor veelal een potloodje en wat wenkbrauwgel. Maar onlangs kreeg ik vanuit Note Cosmetique de Brow Addict Tint & Shaping Gel opgestuurd om uit te proberen. Ik heb van dit merk al eens de BB Lip Corrector gebruikt en daar was ik ontzettend enthousiast over. Ik ben dan ook heel benieuwd naar dit product voor mijn wenkbrauwen. Het merk Note Cosmetique is zeer uitgebreid en heeft alles in het assortiment voor een complete make-up look. Ook is dit merk dierproefvrij, halal en zeer betaalbaar. Ik ben aan de slag gegaan met deze Brow Addict Tint & Shaping Gel om eens goed te testen wat dit product voor mijn wenkbrauwen kan betekenen. Ben jij ook zo benieuwd of ik hiermee net zo fijn mijn wenkbrauwen kan doen als met mijn vertrouwde wenkbrauwpotlood? Lees dan snel hieronder verder!

De belofte….

De Brow Addict Tint & Shaping Gel is een combinatie product om je wenkbrauwen perfect en langdurig in vorm te brengen. Met dit product kleur je ze in, vul je ze op en zet je de wenkbrauwen in de juiste shape vast. De eerste stap is een gekleurde cremetextuur met walnootolie waarmee je je wenkbrauwen gemakkelijk kunt tekenen en invullen. Met de tweede stap fixeer je je wenkbrauwen met de gekleurde gel. Deze gel droogt snel waardoor je ook weer rap verder kunt met je make-up routine. De Brow Addict Tint & Shaping gel is parabenenvrij, dierproefvrij en in Nederland in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Mijn ervaringen met de Brow Addict Tint & Shaping Gel van Note Cosmetique

Ik moet bekennen dat ik even aan dit product moest wennen. Ik ben gewend om snel mijn wenkbrauwen bij te tekenen met een wenkbrauwpotlood, maar deze Brow Addict Tint & Shaping Gel vraagt wat meer rust en tijd. Nou gun ik dat mezelf niet altijd doordeweeks, maar toch ben ik er actief mee aan de slag gegaan. En ik vind het resultaat mooi! De kleur is goed voor mij, ik heb de tint “Dark Blonde”. En als je wenkbrauwen gedaan zijn blijven ze echt zitten als een huis. Ik vind het wel iets minder natuurlijk ogen dan een potloodje, maar dat is denk ik een kwestie van wennen. Wel zijn mijn wenkbrauwen mooi strak en ik denk dat als je er nog handiger in wordt, het resultaat nog beter gaat worden. Al met al ben ik heel blij om deze Brow Addict Tint & Shaping Gel toe te voegen aan mijn make-up stash. Sowieso voor in het weekend als ik wat meer de tijd neem voor mijn make-up, maar wellicht dat ik doordeweeks mezelf ook wat extra rust gun. 😉

De producten van Note Cosmetique zijn onder andere te koop bij Kruidvat, www.kruidvat.nl . De verkoopprijs is momenteel € 11,99.

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed