Paula´s Choice “Essential Glow Moisturizer SPF 30”

jun 6, 2021 | Huidverzorging

Het dagelijks smeren van een SPF is tegenwoordig voor mij echt een must. Vroeger dacht ik daar heel anders over en wist ik nog niet beter, maar helaas is dat ook terug te zien in mijn huid. Ik ben zeer gevoelig voor pigmentvlekken in mijn gezicht, dus ik sla tegenwoordig echt geen dag meer over. Soms gebruik ik apart een moisturizer en SPF, maar mijn voorkeur gaat er wel naar uit om dit in 1 product te combineren. Onlangs bestelde ik de ´Essential Glow Moisturizer´ bij Paula’s Choice, ook wel bekend als hun Defense dagcrème SPF 30. Ik vind Paula´s Choice een heel fijn merk met producten die echt iets voor je huid kunnen betekenen. Ik ben dan ook heel benieuwd naar deze moisturizer met SPF 30 erin. Paula´s Choice heeft diverse dagcrèmes, maar deze crème is mij geadviseerd omdat hij goed aansluit bij mijn vochtarme en gecombineerde huid. En bij mijn voorkeur voor een lichte crème die niet op je huid blijft liggen. Ik ben direct de dagcrème gaan uitproberen en vertel je hieronder graag of ik dit een fijne crème vind voor de komende seizoenen. Lees je mee?

De belofte….

De Essential Glow Moisturizer SPF 30 herstelt en verheldert de huid en neutraliseert de schadelijke effecten van vrije radicalen. De dagcrème bevat een krachtige mix van antioxidanten en extracten uit kiwi en zoethout. Deze extracten zijn zorgvuldig gekozen om je huid te beschermen tegen milieuvervuiling en blauw licht. De crème heeft een hydraterende werking en is zeer licht om aan te brengen. Je brengt de Essential Glow Moisturizer SPF 30 als laatste stap aan van je huidverzorgingsroutine. De crème mag royaal gesmeerd worden op je gezicht, rond de ogen en in de hals. De dagcrème zit verpakt in een tube van 60 ml.

Mijn ervaringen met de Essential Glow Moisturizer SPF 30 van Paula’s Choice

Nou ik ben heel blij om met deze dagcrème aan de slag te gaan, want de zon schijnt volop! Maar ook al is het zonnetje er niet, ik blijf trouw mijn SPF smeren. De crème is inderdaad van een dunne substantie die goed door mijn huid wordt opgenomen. Dat vind ik sowieso al een pluspunt, want er zijn een hoop crèmes die dat ook beweren en dan valt dat vaak in de praktijk nogal tegen. Wanneer ik de crème aanbreng voelt mijn huid soepel, gehydrateerd en zie je inderdaad een lichte gloed. Maar wel op een natuurlijke en gezonde manier. Mijn huid blijft comfortabel voelen gedurende de dag en ik ga niet extra glimmen op mijn T-zone. En ik smeer toch vrij royaal altijd, maar toch kan ik zo aan de slag met mijn make-up. Fijn! Ik geef een product voor mijn gezicht altijd een aantal weken de tijd om te kijken of ik er niet op ga reageren. Maar tot nu toe blijft mijn huid hetzelfde en bevalt deze dagcrème dus echt heel erg goed! Stiekem had ik dat ook wel een beetje verwacht van Paula’s Choice, maar het moet toch maar net de juiste match zijn. Ik ga heerlijk door met smeren en kan iedereen aanraden om eens te kijken op de website van Paula’s Choice. Of neem contact met ze op, zoals ik heb gedaan, voor een persoonlijk productadvies.

De Essential Glow Moisturizer heb ik rechtstreeks op de website van Paula´s Choice gekocht, www.paulaschoice.nl . De tube van 60 ml kost € 34, =, echter is er ook een miniversie verkrijgbaar van 15 ml voor een bedrag van € 11, =.

Smeer jij ook dagelijks met een SPF en wat is dan jouw favoriet?

Liefs, Kim

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed