L´Occitane Fruity Lipstick “Nude Infusion 010”

jun 29, 2021 | Make-up

Zoals jullie wellicht wel weten ben ik zeer gecharmeerd van het merk L´Occitane. Onlangs was ik tijdens mijn vakantie even in Maastricht en daar trof ik een winkel van dit mooie merk aan. Je begrijpt dat ik daar even een klein kijkje wilde nemen. Nou heb ik inmiddels al veel mooie producten van dit merk, maar ik heb nog nooit iets van hun make-up lijn uitgeprobeerd. Mijn oog viel direct op de fleurige lipsticks die in de winkel stonden en dan met name op de “Fruity Lipsticks”. Ik bedacht ter plekke dat ik nog wel een mooie nude tint lipstick kon gebruiken en koos de kleur “Nude Infusion 010” uit. Zo hebberig als dat ik van deze winkel werd, heb ik het toch verstandig bij de lipstick en een maskertje gelaten. Echt een aanrader trouwens om de winkel eens fysiek te bezoeken. Je waant je helemaal in de Provence, het advies is heel goed en alle producten worden met zorg voor je ingepakt. Eenmaal weer thuis ben ik de lipstick direct gaan uitproberen. Ben je ook zo benieuwd naar wat ik hiervan vind? Lees dan snel hieronder verder!

De belofte….

De Fruity Lipsticks van L’Occitane zijn op basis van fruit en vitamine E en zorgen ervoor dat je lippen verzorgd en gekleurd zijn. De textuur is aangenaam, de kern van de lipstick biedt hydratatie en je kunt de lipstick gemakkelijk qua intensiteit opbouwen. Perfect voor een vleugje kleur en een gezonde gloed! Er zijn diverse tinten online en in de winkel verkrijgbaar en ik heb zelf voor een van de lichtste kleuren gekozen. De lipstick zit in een chique gele huls met zilveren letters en heeft een inhoud van 2.8 G. De lipstick is overigens zonder siliconen.

Mijn ervaringen met de Fruity Lipstick van L’Occitane

Als je naar de huls van de lipstick kijkt dan word je direct al vrolijk door de gele kleur. De lipstick brengt gemakkelijk aan en voelt heel romig en zacht op mijn lippen. Ik vind de kleur “Nude Infusion 010” ontzettend mooi! Echt precies de kleur waar ik naar op zoek was. De lipstick draagt lekker en lijkt meer op een lipbalm dan op een lipstick. Aangezien ik niet van hele intense lipsticks houd, is dit voor mij echt perfect. Het voelt heel prettig en doet net wat meer voor je lippen door de pigmentatie. Wel vind ik dat de lipstick snel verdwijnt tijdens het dragen, maar dat komt wellicht door de structuur. Dus extra vaak even de lippen aanzetten, maar dat is totaal niet erg om te doen omdat de lipstick heel verzorgend is. Al met al voor mij een fijne aanwinst. Wellicht is de naam getinte lipbalm iets meer van toepassing, maar daar gaat veelal toch mijn voorkeur naar uit. Mocht je echt een intense lipstick zoeken, dan zou ik nog even verder kijken in het assortiment.

De Fruity Lipstick van L´Occitane heb ik dus fysiek in een winkel gekocht, maar is ook online verkrijgbaar via www.loccitane.nl . De Fruity Lipstick is voor een bedrag van € 19, =

Wat draag jij het liefste als lipproduct­?

Liefs, Kim

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed