Mijn kennismaking met de “hannah Xperience”

jul 6, 2021 | Huidverzorging

Onlangs ben ik met het merk hannah in contact gekomen en heb ik de uitnodiging gekregen om een hannah Xperience te ondergaan. Van dit aanbod word ik natuurlijk ontzettend blij, want er is geen betere manier om een merk te leren kennen dan door een volledige treatment te mogen ervaren. Ook ben ik dan direct in de gelegenheid om een kijkje te nemen op het hoofdkantoor/coaching center in Voorthuizen. Uiteraard ken ik het merk hannah van veel influencers en bijvoorbeeld de missverkiezingen. Hannah is volledig gericht op huidverbetering en heeft een uitgebreide lijn aan producten om iedere huid van de beste zorg te voorzien. Daarnaast is de bindweefselmassage van hannah ook geroemd en deze massage is standaard in de hannah Xperience opgenomen. Lucky me! Ik ben uitgenodigd om op het hoofdkantoor in Voorthuizen mijn behandeling te ondergaan, maar hannah heeft ook ruim 400 huidcoaches door heel Nederland die in hun salon de speciale hannah behandelingen uitvoeren. Ben jij ook zo benieuwd naar wat de hannah Xperience allemaal inhoudt en hoe ik deze behandeling heb ervaren? Lees dan snel hieronder verder!

Wat houdt de “hannah Xperience” precies in….

De hannah Xperience is een 1,5 uur durende Xperience waarbij de huidcoach je bewust maakt van jouw eigen huidconditie en je laat ervaren wat echte huidverbetering is door middel van technieken en producten. Als eerste stap van de hannah Xperience krijg je een huidanalyse door middel van foto’s en een uitvoerig intakegesprek. Aansluitend ga je naar de behandelkamer en vindt er eerst een huidmeting plaats op je vocht- en vetgehalte, pH-waarde en optioneel melanine- en erytheemwaarde. (gevoeligheid, pigment en irritatie) Nadat de waardes zijn besproken gaat de huidcoach aan de slag met de behandeling met de op jouw huid afgestemde producten om die te reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Uiteraard is er tijdens de Xperience een uitgebreid bindweefselmassage moment voor je decolleté, hals en gezicht. Nadat de behandeling is afgerond is er nog de gelegenheid om deze kort te evalueren en jouw persoonlijke productadvies door te spreken.

Hoe heb ik de “hannah Xperience” ervaren?

Ik heb de hannah Xperience best een tijdje vooruit geboekt, dus ik heb er dan ook ontzettend veel zin in als de dag eindelijk is aangebroken. Vanaf mijn huis is het een uurtje rijden naar Voorthuizen en mijn afspraak staat lekker vroeg in de ochtend. Wat mij direct opvalt is de bijzondere en rustige locatie van het hoofdkantoor/coaching center. Het ziet er werkelijk prachtig uit! Ik meld me bij de dame achter de receptie waar ik meteen heel hartelijk word ontvangen. Ik word meegenomen naar een bijgebouw waar ik eerst even heerlijk van een kopje thee kan genieten. Al snel word ik opgehaald door mijn huidcoach Anna om naar de ruimte te gaan waar het intakegesprek gaat plaatsvinden. Ook Anna is heel vriendelijk en zeer kundig en zij stelt mij allerlei vragen op het gebied van huidverzorging, lifestyle, voeding en gezondheid. Dat lijkt veel informatie, maar dit is zeker ook van belang voor de Xperience. En alles wordt ook direct zorgvuldig in mijn dossier verwerkt. Daarna worden er foto’s gemaakt van mijn gezicht om te kijken naar bijvoorbeeld de lijntjes/rimpels en pigmentatie. Ik ben zelf best tevreden met mijn huid en Anna bevestigt dat ik dat ook wel degelijk mag zijn met mijn bijna 40 jaar. Er is wel wat zonschade zichtbaar uit het verleden en daar zal ook extra aandacht aan besteed worden tijdens de Xperience.

Tijd om naar de behandelkamer te gaan. Hier mag ik plaatsnemen op een heerlijke ligstoel en word ik toegedekt met zachte dekens. Relaxt muziekje op de achtergrond en ik voel me direct volledig ontspannen. Anna doet nog even de huidmeting door middel van de Skin Analyzer op mijn gezicht. De resultaten hiervan zal ik in een volgend artikel over mijn hannah routine verder toelichten. En dan begint de behandeling met een heerlijke reiniging. Anna vertelt enthousiast over de producten en hun werking en ik laat alles (incl. de heerlijke geuren) helemaal over me heenkomen. Ik onderga een peeling met enzymen, er volgen sprays, maskertjes, cel vernieuwende producten en heerlijke crèmes. En dan is het tijd voor de bindweefselmassage om mijn huidconditie nog meer te verbeteren. Ik zal even een aantal voordelen van zo´n bindweefselmassage op een rijtje zetten:

  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

En het fijne is dat deze massage totaal niet pijnlijk is. Wel lekker stevig, maar dat voelt juist heel goed voor je huid. Echt heerlijk! Aan het einde van de behandeling wordt de dagverzorging nog aangebracht en uiteraard een goede SPF als afsluiting. De tijd van de behandeling vliegt echt voorbij en volledig relaxt kom ik van de behandelstoel af. Even kijken in de spiegel naar mijn huid en wow, wat ziet die er gezond, goed doorbloed en glowy uit! Zo mooi dat ik er zelfs make-uploos een foto van plaats op mijn Instagram om te laten zien hoe een fris en gezond huidje eruit kan zien. En geloof me, dat is een primeurtje hoor! 😉 Na de behandeling gaan we nog even terug naar de intake ruimte om na te praten en mijn productadvies door te spreken. Anna legt me precies uit hoe mijn hannah routine eruit komt te zien en geeft me alvast alle beschrijvingen van de producten.

Als kers op de taart krijg ik mijn volledige routine aan producten mee om thuis verder aan de kwaliteit van mijn huid te kunnen werken. Hier ben ik echt ontzettend blij mee, want ik heb de Xperience en de bijbehorende producten echt als ontzettend goed en fijn ervaren. Ik voelde mij deze dag enorm verwend, relaxt en geboeid door het verhaal achter hannah en de missie en visie van dit mooie merk.

Grote dank aan Rana, Anna en alle lieve dames op de locatie voor een heerlijke hannah Xperience.

Ook bij jou in buurt kun je een hannah Xperience boeken om op eenzelfde manier kennis te maken met het merk en de diverse producten. Via www.hannah.nl kun je op zoek gaan naar jouw dichtstbijzijnde salon.

Liefs, Kim

  • Deze hannah Xperience en de bijbehorende producten zijn mij aangeboden in verband met een samenwerking

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed