IT Cosmetics “CC+ cream SPF 50+”

aug 10, 2021 | Make-up

Ik ben er eigenlijk altijd wel voor in om nieuwe gezichtsmake-up uit te proberen. Ook al gebruik ik zelf geen dikke laag foundation, er gaat vrijwel geen dag voorbij dat ik niet een foundation of vergelijkbaar product gebruik. Mijn huidige producten begonnen een beetje op te raken, dus ik ben gaan kijken wat ik nu weer eens wilde gaan uitproberen. Na een oproep op mijn Instagram ben ik uiteindelijk bij de CC+ cream SPF 50+ uitgekomen van IT Cosmetics. Uiteraard weet ik dat dit een zeer geliefde en populaire CC cream is en heb ik lang geleden hier wel eens een testertje van geprobeerd. De CC cream lijkt in ieder geval aan mijn wensen te voldoen: dekkend, maar toch natuurlijk, goed egaliserend en met een glowy finish. Ik ben al groot fan van de concealer van IT Cosmetics, dus uiteraard ben ik ook heel benieuwd hoe deze CC cream mij gaat bevallen. Ik heb de CC+ cream SPF 50+ uitgebreid getest en vertel jullie hieronder graag meer over dit award winnende product. Is het de hype nou echt waard? Als je daar nieuwsgierig naar bent, lees dan snel hieronder verder.

De belofte….

De CC+ cream SPF 50+ van IT Cosmetics is de stap voor kleur corrigerende, volledig dekkende, anti-aging huidverzorging met SPF 50+ UVA/UVB zonbescherming. De CC Cream is ontwikkeld in samenwerking met plastisch chirurgen en levert een klinisch geteste hydratatie. Dit ultieme multitasking product bevat gehydrolyseerd collageen, peptiden, niacine, hyaluronzuur, antioxidanten en vitamines. Een must-have voor een perfecte teint. De CC cream zit in een tube met pompje en heeft een inhoud van 32ml. De CC cream is er met een natuurlijke finish, maar ook in een variant met een stralende finish en matte finish. Er zijn diverse kleurtinten beschikbaar en ik heb gekozen voor de tint Light-Medium.

Mijn ervaringen met de CC+ cream SPF 50+ van IT Cosmetics

Ik ben direct nadat ik de CC+ cream SPF 50+ heb gekocht en gefotografeerd het product gaan gebruiken. Ik doe 2/3 pompjes op mijn hand en meteen valt mij dan de geur van deze CC cream op. Heel fris en een beetje medisch lijkt het wel. Ik breng de CC cream aan met een platte foundationkwast en het product laat zich gemakkelijk verdelen en blend goed met mijn huid. De structuur van de CC cream is niet te dun, maar ook zeker niet te dik. Wat mij betreft ideaal. De 2/3 pompjes zijn voldoende voor een goede dekking en de mooie natuurlijke glow komt direct tevoorschijn. Voor onder mijn ogen is de CC cream niet dekkend genoeg, dus daarvoor zal ik zeker nog apart een concealer blijven gebruiken. Ik vind het effect en de finish heel mooi, egaal en natuurlijk. En wat ik ook prettig vind is dat ik de make-up eigenlijk niet voel zitten. Ik poeder de CC cream wel altijd af, want ik ga snel glimmen op mijn T-zone. Ook poeder ik mijn gezicht in de middag nog wel wat bij, want ik ga toch een beetje glimmen gedurende de dag en op bepaalde plekken vind ik dat niet prettig. Voor de rest blijft de CC cream goed op mijn gezicht zitten. Voor wat betreft de SPF smeer ik zelf niet dik genoeg met deze CC cream om de crème daadwerkelijk als SPF te kunnen gebruiken. Dus daar gebruik ik apart nog een speciale SPF voor, maar het is zeker een mooie aanvulling. Yes, ik ben er blij mee! Wel ga ik op zoek naar een foundation buffer kwast, omdat ik het idee heb dat ik de make-up dan nog iets meer in mijn huid kan drukken. Maar ik blijf deze verzorgende, natuurlijke en egaliserende CC cream met liefde de komende tijd gebruiken.

De CC+ cream SPF 50+ van IT Cosmetics heb ik gekocht bij ICI Paris XL voor een bedrag van € 39,95.

Heb jij al eens een product van IT Cosmetics geprobeerd?

Liefs, Kim

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed