Olcay Gulsen Beauty “Bronzer + Blush & Highlighter”

aug 30, 2021 | Make-up

Een merk waar ik dus heel nieuwsgierig naar was is Olcay Gulsen Beauty. Je ziet dit merk veel voorbijkomen, de prijzen zijn aantrekkelijk en de producten worden vaak heel positief beoordeeld. Olcay Gulsen heeft een praktische make-up lijn ontwikkeld die ervoor zou moeten zorgen dat je je als vrouw mooi en krachtig voelt. Een lijn, die zeker divers is qua producten, maar toch ook overzichtelijk en absoluut gebruiksvriendelijk. Sowieso is de uitstraling van de producten al fantastisch: roomwit met gouden details, handige paletten en doosjes met een vrouwelijke touch. Ik bestelde onlangs de bronzer uit deze lijn en een blush & highlighter palette. En ik ben snel daarna de producten uitgebreid gaan testen om eens goed te bepalen wat ik van deze make-up vind. Zal deze bronzer mijn huidige favoriet van NARS bijvoorbeeld kunnen evenaren? Lees snel hieronder verder voor mijn complete review.

De belofte….

Bronzer Light/Medium: Deze airbrush bronzer is het ideale product voor een warme en gezonde look. Je gebruikt de bronzer over je foundation of vergelijkbaar product. De bronzer is goed op te bouwen en is eventueel ook te gebruiken om te shapen. Je brengt de bronzer met een kwast aan op je jukbeenderen, kaaklijn en voorhoofd. En met het eventuele restant kun je nog vluchtig over je kin, neus en langs je hals gaan. Ik heb voor mijn huidskleur de tint Light/Medium besteld, maar er is ook nog een versie in Medium/Dark. De inhoud van de bronzer is 7.5 gram.

Blush & Highlighter Peach “Go & Glow”: Dit blush & highlighter palette is jouw “one stop beauty palette” met daarin 2 mooie blush tinten en 2 highlighters. Creëer met dit palette jouw natuurlijke roze en perzikkleurige blush lookje en maak het af met één van deze 2 highlighters. In het palette zitten de blush kleuren “Flashy Pink Cheeks” en “Dusty Rose Cheeks”. En daarnaast de 2 highlighters “Soft Gold Highlight” en “Glitter Gold Highlight”. De inhoud van dit blush & highlighter palette is 4 x 4 gram.

Mijn ervaringen met de Bronzer + Blush & Highlighter van Olcay Gulsen Beauty

Laat ik beginnen met de bronzer van Olcay Gulsen. Ik draag heel graag bronzer, want het geeft zoveel meer definitie aan je gezicht. Ik vind het belangrijk aan een bronzer dat deze niet te oranje is, maar ook zeker niet te grauw. Logischerwijs heb ik van deze bronzer de kleur Light/Medium besteld, maar ik vind de bronzer toch vrij donker ogen in het doosje. En dat klopt ook wel in het gebruik. De bronzer is enorm goed gepigmenteerd en qua warmte wel wat ik zoek, maar ik vind ‘m net op het randje van iets te donker voor mijn huidskleur. Wat mij ook opvalt is dat er zoveel product en poeder vanaf komt en dat de helft dus naast het doosje terecht komt. Eerlijk, ik kan de bronzer nu nog net hebben, maar in de winter ga ik ‘m zeker niet dragen. De poeder gaat wel goed samen met de rest van mijn make-up, maar het voelt voor mij iets te aanwezig. Dus helaas, dit is niet echt een match.

Voor wat betreft het Blush & Highlighter palette ben ik over het algemeen iets positiever. Ik was met name heel benieuwd naar de blushkleuren, omdat een blush toch wel één van mijn lievelingsproducten is. En ik vind deze kleuren heel mooi. Ook deze poeders zijn heel gepigmenteerd, maar dat geeft niet want ik houd wel van een aanwezige blush. De blush pakt goed op mijn huid en blijft gedurende de dag ook mooi zitten. Hier ben ik absoluut blij mee! Van de highlighter tinten heb ik het meeste de kleur “Soft Gold Highlight” gebruikt, omdat ik persoonlijk van wat meer natuurlijke highlighters houd. Het is echt een prachtige kleur die een hele mooie subtiele gouden glow geeft. De andere tint heb ik wel geprobeerd, maar is voor mij te glitterig. Al met al dus zeker een geschikt palette die ik dagelijks zou kunnen pakken voor de blush en de lichte highlighter.

De producten van Olcay Gulsen Beauty zijn te koop via www.olcaygulsen.com. De bronzer kost momenteel € 16,95 en het Blush & Highlighter palette kost € 24,95.

Heb jij al eens iets van dit merk geprobeerd?

Liefs, Kim

1 Reactie

  1. Tessa

    Ik heb bijna alles van olcay gulsen beauty. Het is echt mijn favoriete merk

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed