Eyebrow Mommy “Brow soap”

sep 8, 2021 | Make-up

​Het is al enige tijd een trend, wenkbrauwen die in shape worden gebracht met een brow soap. En hoe dol ik ook op wenkbrauwen ben, ik had tot voor kort nog nooit een brow soap gebruikt. Totdat ik werd benaderd door Naomi van Eyebrow Mommy. Zij heeft een eigen brow soap ontwikkeld en vroeg of ik deze wilde uitproberen. Nou, dat wilde ik wel! Want ook al ben ik persoonlijk niet zo van die enorm wilde wenkbrauwen, ik ben wel heel nieuwsgierig naar een brow soap en wat dit voor mijn “wenkies” zou kunnen betekenen. Want eerlijk is eerlijk, wenkbrauwen maken echt je gezicht. En ik ben niet altijd even blij met de mijne doordat ze in het verleden volledig verkeerd zijn geshaped. (het leken destijds wel 2 stokjes) Ik ben dus heel benieuwd naar dit product en vooral naar hoe mijn wenkbrauwen eruit komen te zien. Ik ben lekker aan de slag gegaan met de brow soap en vertel je graag hieronder meer over mijn bevindingen. Lees je mee?

 

De belofte….

Met de Eyebrow Mommy brow soap kun je zelf je perfecte wenkbrauw creëren. De wenkbrauwen blijven niet alleen de hele dag goed zitten en mooi in shape, ze krijgen ook een fluffy look door deze speciaal ontwikkelde soap. De brow soap zorgt er onder andere voor dat de wenkbrauwen voller lijken, ze er verzorgd uit zien en de soap is waterproof. Daarnaast bevat de brow soap kokosolie en dit stimuleert de natuurlijke haargroei. De brow soap zit in een blikje met daarbij apart een borsteltje en is in een gewone en XL-variant verkrijgbaar.

Mijn ervaringen met de Brow Soap van Eyebrow Mommy

De brow soap van Eyebrow Mommy wordt verstuurd in een super cute roze zakje en ook het borsteltje is heel leuk verpakt. Ik volg de instructie die erbij zit en maak het borsteltje licht vochtig onder de kraan. Vervolgens haal ik het borsteltje door de zeep en breng mijn wenkbrauwen in model. Ik zie dat ze goed omhoog gaan staan en de zeep werkt heel prettig om je wenkbrauwen te modeleren. Ik breng zelf 1x de zeep aan totdat ik het gewenste resultaat heb, maar je zou voor een extra fluffy effect ook nog een 2e ronde kunnen doen. Ik wacht na het aanbrengen even en daarna ga ik verder met mijn wenkbrauwpotlood om de “kale” plekken verder op te vullen. En ja, ik moet zeggen dat ik het resultaat echt heel mooi vind. Het doet net wat meer voor je wenkbrauwen, ze lijken absoluut iets voller en het blijft zitten als een huis gedurende de dag. Blij mee! Ook al ga ik zelf niet voor die extreem wilde en borstelige wenkbrauwen, ik vind het zeker iets toevoegen aan mijn gezicht.

Mocht jij ook nog niet eerder een dergelijk product hebben geprobeerd, ga dan zeker eens met deze brow soap van Eyebrow Mommy aan de slag.

De brow soap is verkrijgbaar via Eyebrow Mommy rechtstreeks op hun Instagram account. De gewone versie kost € 18,95 en de XL-variant € 24,95.

Gebruik jij al een brow soap?

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed