The Inkey List “Fulvic Acid Brightening Cleanser & Symbright Moisturizer”

sep 30, 2021 | Huidverzorging

Onlangs bestelde ik een product van The Inkey List voor mijn LvC challenge en direct viel mijn oog op 2 producten die verhelderend zouden werken voor onder andere pigmentvlekken. Nou geloof ik meer in voorkomen dan “genezen”, maar toch werd ik nieuwsgierig en bestelde ik dus ook de Fulvic Acid Brightening Cleanser en Symbright Moisturizer. Voordeel van deze producten is dat ze zeer betaalbaar zijn en dat is denk ik ook wel de kracht van een merk als The Inkey List. Zij zorgen ervoor dat huidverzorging met effectieve ingrediënten toegankelijk wordt voor iedereen. Voor elk type huid en aandachtsgebied is er wel een product en je kunt veelal de producten goed met elkaar combineren om zo je volledige skincare routine op te bouwen. Ik heb de afgelopen weken de cleanser en moisturizer uitvoerig getest en ik wil dan ook graag mijn ervaringen met jullie over deze 2 producten delen. Lees je hieronder mee?

De belofte….

Fulvic Acid Brightening Cleanser: dit is een lichtgewicht en milde cleanser die make-up, maar ook vuil en talg verwijdert. De cleanser is rijk aan Fulvic Acid, een exfoliërend ingrediënt dat dode huidcellen verwijdert en een stralende glow tevoorschijn tovert. Daarnaast is deze cleanser rijk aan Aloë Vera, welke jouw huid verzacht en zorgt voor een egale textuur. De Fulvic Acid Brightening Cleanser is geschikt voor alle huidtypen, vegan en cruelty free. De cleanser zit in een handige tube van 150 ml.

Symbright Moisturizer: dit is een intens hydraterende moisturizer die jouw huid laat stralen en ervoor zorgt dat een doffe of droge teint volledig verdwijnt. De moisturizer heeft een egaliserende werking en maakt donkere plekjes in je gezicht na verloop van tijd lichter. Je huid krijgt er een enorme boost van en wordt voorzien van een prachtige glow. De Symbright Moisturizer is ook geschikt voor alle huidtypen en wederom vegan en cruelty free. De moisturizer zit in een tube van 50 ml.

Mijn ervaringen met de “Fulvic Acid Brightening Cleanser & Symbright Moisturizer” van The Inkey List

Ik moet zeggen dat mijn verwachtingen vrij hoog zijn, omdat ik veelal lovende reacties hoor over de producten van The Inkey List. En zelf ben ik ook heel blij met hun Hyaluronic Acid Serum. Ik begin dan ook enthousiast met het testen van de reiniger. Ik gebruik de Fulvic Acid Brightening Cleanser als 2e cleanser in de avond. Wat mij direct opvalt is dat het inderdaad een lichte en transparante gel is met kleine, zwarte stukjes Fulvic Acid erin. De gel schuimt matig en masseert gemakkelijk in op mijn gezicht. Het is voor een gel echt een heel luchtige reiniger. De cleanser maakt mijn gezicht goed schoon en fris en mijn huid ziet er inderdaad stralend uit na gebruik. Maar wel merk ik meteen dat mijn wangen en voorhoofd enorm trekkerig aanvoelen. En dat ik ook direct verder wil gaan met mijn routine, omdat mijn huid onaangenaam voelt. En dat vind ik dus wel echt een minpunt aan deze cleanser. Ik kan best wat hebben op mijn gezicht en heb zeker geen droge huid. Maar wat mij betreft is het geen match met deze Fulvic Acid Brightening Cleanser.

De moisturizer breng ik ook aan in de avond na het reinigen en verzorgen van mijn gezicht. Het is een fijne substantie, luchtig, maar toch ook voedend. En ik moet zeggen dat deze crème heel prettig werkt voor mijn gezicht. Mijn huid voelt comfortabel en gehydrateerd aan en het lijkt optisch iets egaler. Het is zeker niet zo dat mijn pigmentvlekken weg zijn, maar ze vallen iets minder op door deze moisturizer. Ook vind ik het heel fijn dat de crème mega goed intrekt en absoluut geen vettig laagje achterlaat. Ik zie daardoor echter geen glowy effect, maar dat mis ik persoonlijk niet zo in een moisturizer. Ja, zeker een fijne en budgetproof crème die echt wat voor je huid en problematiek kan betekenen.

De Fulvic Acid Brightening Cleanser en Symbright Moisturizer zijn onder andere verkrijgbaar bij www.boozyshop.nl . De prijs voor de cleanser is € 13,95 en voor de moisturizer € 13,49.

Ben jij al bekend met de producten van The Inkey List?

Liefs, Kim

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed