Fair Minerals “Wimperserum”

nov 19, 2021 | Huidverzorging

Begin van dit jaar heb ik al eens hele mooie minerale make-up mogen uitproberen van het merk Fair Minerals. Maar ze hebben inmiddels ook een wimperserum gelanceerd en die kreeg ik zo’n twee maanden geleden opgestuurd. Perfecte timing, want mijn wimpers konden wel een oppepper gebruiken. Ik heb best prima wimpers, alleen werken ze niet altijd mee als ik mijn make-up op breng. Ze mogen altijd langer zijn en ook zeker iets beter in shape. Want eerlijk, mijn wimpers staan vaak alle kanten op en ik krijg ze vaak niet lekker de lucht in. Super benieuwd ben ik dan ook naar dit wimperserum en ik ga dit dan ook eerst een lange periode goed testen. Fair Minerals werkt met natuurlijke ingrediënten en daardoor kan het resultaat ook wat meer tijd in beslag nemen. Geen probleem! Alles voor die mooie, gezonde wimpers!

Na ruim twee maanden testen heb ik het gevoel een goed oordeel te kunnen vellen over dit wimperserum. Lees je hieronder met me mee?

De belofte….

In veel wimperserums zitten ingrediënten die het oog kunnen verkleuren en/of aantasten. Gelukkig is dit niet het geval bij het wimperserum van Fair Minerals. Dit serum is 100% natuurlijk en daarnaast ook nog eens heel betaalbaar. Het wimperserum zit vol werkzame stoffen die ervoor zorgen dat je wimpers een betere conditie krijgen en dat de haartjes gaan groeien. Daarnaast is het serum ook te gebruiken voor de wenkbrauwen. Ideaal dus! Na 4 tot 8 weken begin je al resultaat te zien en na 12 weken is het optimale resultaat bereikt. Het wimperserum zit in een tube van 7ml.

Mijn ervaringen met het wimperserum van Fair Minerals

Ik ben enorm nieuwsgierig naar dit wimperserum en start dan ook direct dezelfde avond met het gebruik ervan. De tubes lijken vrij licht en leeg, maar na een aantal keer schudden komt er een dunne lichtroze substantie tevoorschijn die ik met het kwastje aanbreng op mijn wimperrand en wenkbrauwen. Ik dep het product nog even in en dit herhaal ik daarna elke avond trouw. Wat mij opvalt aan deze tubes is dat het product lastig te doseren is. Soms moet ik enorm schudden en knijpen en komt er niks uit en een andere keer vliegt er bijna een klodder om mijn oren. Daar zou wat mij betreft nog iets meer aandacht aan besteed mogen worden. Het wimperserum voelt verder prettig en je begrijpt dat ik de dagen/weken daarna mijn wimpers goed in de gaten heb gehouden. Uiteraard heb ik “before” foto’s gemaakt van mijn wimpers, maar na ruim twee maanden gebruik kan ik qua lengte niet zoveel verschil zien. Wel zie ik dat mijn wimpers lekkerder meewerken wanneer ik ze krul en mascara aanbreng. Ze lijken zeker beter in conditie! Wat ook opvalt is dat mijn wenkbrauwen veel voller lijken. Daar is de haargroei wel enorm gestimuleerd en ik vind ze er oprecht veel mooier en beter uitzien. Ik ga dan ook zeker door met het gebruik van dit serum, omdat het absoluut heel verzorgend, verbeterend en voor mijn wenkbrauwen stimulerend werkt.

Dank dat ik dit mooie product mocht uitproberen!

Je kunt het wimperserum kopen op de website van Fair Minerals, www.fairminerals.nl. Het wimperserum is te koop voor € 27,95 en momenteel is er een 1+1 actie van toepassing.

Gebruik jij ook wel eens een wimperserum?

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed