Louis Widmer “Crème Nutritive & Remederm Dry Skin Lippenbalsem”

feb 17, 2022 | Huidverzorging

Vanuit het mooie merk Louis Widmer heb ik twee producten ontvangen om te reviewen. Dit alles ook naar aanleiding van de vernieuwde website van Louis Widmer. De nieuwe site laat uiteraard het volledige assortiment aan producten zien van het merk, maar introduceert ook een tool waarmee je je eigen huidtype kunt bepalen met een speciaal daarop afgestelde huidverzorgingsroutine. Ideaal! Mocht je dus nog niet precies weten welke producten goed zijn voor jou of erover twijfelen omdat het seizoen bijvoorbeeld is gewisseld, dan krijg je via deze tool heel snel duidelijkheid. Een enkele vraag en een aantal kliks en jouw persoonlijke plan is bekend. En je kunt dit plan heel gemakkelijk laten sturen naar je eigen e-mailadres om dit op een later moment nog eens te kunnen raadplegen. Je merkt het al, ik houd van dergelijke tools en info.

Voor wat betreft het merk Louis Widmer zelf ken ik het van naam en heb ik het vaak genoeg in de winkel zien staan, maar nog nooit eerder heb ik er iets van gebruikt. Dus ik ben uiteraard heel nieuwsgierig naar deze twee producten die ideaal zijn voor mijn huid en het huidige seizoen. Mijn huid is veelal normaal tot soms wat droog in de wintermaanden, dus de Crème Nutritive sluit daar heel goed op aan voor de nacht qua verzorging. Er is een licht geparfumeerde en een ongeparfumeerde variant en voor die laatste heb ik gekozen. Mijn lippen zijn tijdens dit seizoen sowieso doorlopend droog en ruw met velletjes. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar de Remederm Lippenbalsem om mijn lippen wat extra verzorging te geven. Ik heb beide producten inmiddels uitgebreid kunnen testen en deel hieronder heel graag mijn ervaringen met jou. Lees je hieronder mee?

De producten en hun belofte….

Crème Nutritive: De nachtcrème Nutritive Anti-Ageing is een voedende en hydraterende nachtcrème die het huidweefsel regenereert. De crème bevat Panthenol en dat zorgt ervoor dat de huid vocht vasthoudt en verzacht daarnaast huidirritaties. Ook bevat deze crème vitamine A wat helpt om verhoorning te regelen en vitamine E om de schadelijke gevolgen van vrije radicalen te neutraliseren. De substantie is op water/olie basis en zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen tot in de diepe huidlagen doordringen. Je huid wordt van deze crème weer zacht, soepel en elastisch. De Crème Nutritive zit in een pot van 50ml met daarbij een spateltje.

Remederm Dry Skin Lippenbalsem: Deze lippenbalsem zit bommetje vol actieve ingrediënten en plantaardige oliën die je lippen hydrateren, verzorgen en regeneren. Ook in deze balsem vind je de vitamines A en E terug, maar ook bijvoorbeeld karite boter voor een hervettende werking en aangenaam gevoel. Maar ook bijvoorbeeld bisabolol, een ingrediënt dat gemakkelijk irritaties elimineert en er dus uiteindelijk voor zorgt dat je lippen weer zijdezacht voelen. Een product zonder kleurstoffen, maar wel met een subtiele glans na het aanbrengen. De Remederm Dry Skin Lippenbalsem zit in een tube van 15ml.

Mijn ervaringen met de Crème Nutritive & Remederm Dry Skin Lippenbalsem van Louis Widmer

Heerlijk moment altijd om met nieuwe producten te starten. Direct na de fotografie ben ik in de avonden gaan smeren met de crème Nutritive van Louis Widmer. Ik breng wat product met het spateltje op mijn hand aan en masseer de crème uitgebreid in op mijn gezicht, hals en decolleté. Wat mij direct opvalt is dat de crème romig is, heerlijk soepel smeert en een licht olieachtig laagje achterlaat op mijn gezicht. Ik krijg er een prachtige glow van en mijn huid voelt enorm gevoed aan. Wat een verwennerij! Deze crème is absoluut rijker dan dat ik normaal gebruik, maar voor de herfst/winter perfect voor in de avonden. En er blijft geen vervelend vetlaagje achter op mijn gezicht, want de crème is bijzonder snel verder ingetrokken. Heerlijk in gebruik, deze pot smeer ik graag verder op de komende weken.

De afgelopen periode zijn mijn lippen in een niet al te beste conditie, dus ik ga graag met de Remederm lippenbalsem aan de slag. De balsem is vettig en glossy, maar trekt wel heel goed in je lippen. Een romig product dat een subtiel glansje achterlaat, heel mooi. Ik merk dat ik het tubetje graag tevoorschijn tover uit mijn tas, maar dan meer voor het zachte gevoel en het fijne glansje. Helaas werkt het niet goed genoeg om mijn kapotte lippen te herstellen, maar daar heb ik gelukkig zelf al een fijn lipproduct voor. Wel blijf ik deze lippenbalsem heel graag gebruiken voor wat aanvullende verzorging en shine.

Voor verdere informatie over alle Louis Widmer producten en de verkooppunten kun je het beste een kijkje nemen op de vernieuwde website van Louis Widmer zelf, www.louis-widmer.com. En om de lancering te vieren van de nieuwe website kun je een pakket winnen met een waarde van € 500,= aan Louis Widmer producten. Tot en met 30 april geven ze elke maand zo’n pakket weg. Hoe gaaf is dat?! Wat je moet doen? Alleen via de website van Louis Widmer je huidverzorgingsroutine samenstellen, deze naar je e-mailadres laten sturen en lid worden van de Louis Widmer Community. En dan……  duimen maar! Ik duim met je mee. 😊

Gebruik jij al de producten van Louis Widmer?

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

 

 

 

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed