MONDAY “Moisture Shampoo & Conditioner”

apr 1, 2022 | Lichaams- en haarverzorging

Mijn haar….. ik heb al wel vaker verteld dat ik een jaar geleden totaal niet blij was met de conditie van mijn haar. Ik heb destijds alle drogisterij producten afgezworen en ben mijn haar gaan wassen, stylen en behandelen met onder andere Olaplex. Met resultaat! Want de conditie van mijn haar is aanzienlijk verbeterd. Trouw gebruik ik dan ook goede producten en zeker met oog op mijn bruiloft wil ik zo goed mogelijk mijn haartjes verzorgen. Maar uiteraard werd ik getriggerd door de producten van MONDAY op onder andere Instagram. Producten die meerdere prijzen hebben gewonnen, de kwaliteit van kappersproducten hebben en ook nog eens zeer scherp geprijsd! Er zijn momenteel 4 verschillende lijnen van MONDAY te koop in de winkel: Smooth, Gentle, Moisture en Volume. Ik heb gekozen voor de Moisture lijn om uit te proberen en kocht deze met een 1 + 1 actie. Ik ben heeeeel benieuwd naar deze producten moet ik zeggen. Van de roze verpakking word ik in ieder geval al helemaal blij. Maar wat gaan deze shampoo en conditioner voor mijn haar doen? Ik heb beide producten een aantal weekjes getest en vertel jullie er graag hieronder meer over.

De belofte….

Zowel de shampoo als de conditioner zijn geschikt voor normaal tot droog of uitgeblust haar en zijn ontwikkeld om het haar intens te voeden en hydrateren. De shampoo heeft een zacht reinigingssysteem en beide producten bevatten veel natuurlijke ingrediënten. Zoals bijvoorbeeld kokosolie om te verzorgen en proteïneverlies tegen te gaan, gehydroliseerde rijst proteïne om te versterken en hydratatie te behouden, vitamine E voor een gezonde hoofdhuid en sheaboter voor extra zachtheid en glans. De moisture shampoo en conditioner bevatten 0% sulfaten, geen parabenen, zijn niet op dieren getest en zijn geschikt voor veganisten. Daarnaast zitten de shampoo en conditioner in 100% recyclebare flessen incl. het pompje. De inhoud per fles is 350 ml.

Mijn ervaringen met de Moisture Shampoo & Conditioner van MONDAY

De belofte van deze producten klinkt goed en ik begin dan ook heel enthousiast met het gebruik van de twee roze flessen. Sowieso al heel fijn dat er een pompje op de flessen zit. De shampoo is wat transparant van kleur, vrij dun en heeft een minimale geur. Ik breng de shampoo aan en masseer deze goed in en ondanks dat er geen sulfaten in zitten, schuimt de shampoo heerlijk. Ik spoel de shampoo uit en herhaal deze handeling nogmaals. Mijn haar voelt goed en vrij zacht aan na het wassen. Dan breng ik de conditioner aan, deze is wat romiger en heeft wat meer een subtiele geur. Ik laat de conditioner 5 minuutjes intrekken en spoel dit dan ook goed uit. Mijn haar voelt glad en zacht en eigenlijk wel heel aangenaam. Maar dan het belangrijkste voor mij, hoe ziet mijn haar eruit na het wassen en stylen en houdt het een aantal dagen? Wat mij opvalt is dat mijn haar zacht is en luchtig aanvoelt. In basis ben ik best tevreden, ik kan mijn haar goed stylen en merk niet veel bijzonderheden. Het enige wat mij opvalt is dat mijn haar iets sneller vet lijkt te worden, maar dat mijn punten juist droger lijken. Maar dat kan ook komen doordat mijn haar echt weer aan een knipbeurt toe is. Zeker voor deze prijs en het feit dat het gewoon bij de drogist te koop is, echt een prima shampoo en conditioner! Doet z’n werk, is mild, maakt mijn haar goed schoon en staat ook nog eens leuk in de badkamer. Zeker eens het proberen waard!

Ik heb de MONDAY Moisture Shampoo & Conditioner gekocht bij de ETOS voor een prijs van € 6,99 per fles met een inhoud van 350 ml. Vaak zijn er acties op MONDAY zoals 1 + 1 of 50% korting, dus ik zou de aanbiedingen goed in de gaten houden.

Heb jij de producten van MONDAY al eens geprobeerd?

Liefs, Kim

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed