Louis Widmer “Anti-Ageing Oogomtrekcreme”

apr 25, 2022 | Huidverzorging

Gebruik jij elke dag een oogcrème? Ik echt al heel wat jaartjes, omdat ik het vooral fijn en verzorgend vind. En helemaal nu ik de 40 gepasseerd ben, merk ik dat de huid rondom mijn ogen wat droger is geworden. Onlangs kreeg ik de Anti-Ageing Oogomtrekcreme van Louis Widmer opgestuurd om uit te proberen. Heel blij mee, want de vorige producten van dit mooie merk zijn mij ook goed bevallen. En sowieso vind ik het ontzettend leuk om te schrijven over skincare. De mooie donkerpaarse lijn van Louis Widmer is speciaal ontwikkeld als intensieve anti-ageing lijn en zit bomvol met actieve ingrediënten. Ik heb de oogcrème nu ruim 2 weken in gebruik en wil jullie heel graag meer vertellen over dit product. Maakt deze oogcrème voor mij het verschil en zie ik verbetering in de structuur rondom mijn ogen? Ik vertel je er hieronder graag alles over!

De belofte….

De Anti-Ageing Oogomtrekcreme van Louis Widmer is een soort multitasker. De oogcrème bevat veel hoog gedoseerde bestanddelen die diep doordringen in de huid. Denk aan Panthenol voor vocht, vitamine A voor balans in je huid en vitamine E om de invloed van vrije radicalen te neutraliseren. De oogcrème hydrateert de huid grondig en maakt deze soepel en elastisch. Daarnaast is de oogcrème speciaal ontwikkeld om in te spelen op de gevoelige en vermoeide huid rondom de ogen en het regenereren van het huidweefsel. De crème heeft een zeer rijke textuur en zou rimpels moeten vervagen. Ook is de oogcrème geschikt om littekens mee te verzorgen. De crème is er in een ongeparfumeerde en licht geparfumeerde variant en heeft een inhoud van 30ml.

Mijn ervaringen met de Anti-Ageing Oogomtrekcreme van Louis Widmer

Wat ik meteen heel aangenaam vind is dat deze oogcrème in een pot van 30ml zit. Dat is enorm veel voor een oogcrème en ik verwacht dan ook lekker lang hiermee te kunnen doen. Een ander positief punt vind ik de geur van deze crème. Echt heerlijk! Veelal kies ik voor ongeparfumeerde versies, maar ik ben blij dat ik hiervan de licht geparfumeerde variant heb ontvangen. Ik ga deze oogcrème in avond testen en merk inderdaad direct hoe rijk de textuur is. Maar wanneer ik de oogcrème inklop met mijn vingertoppen, versmelt de crème naar een bijna olieachtige substantie. De oogcrème voelt enorm fijn aan, trekt toch snel in en geeft een mooie verzorgende gloed rondom mijn ogen. Ik heb totaal geen last van het parfum in de oogcrème en elke ochtend voelt de huid rondom mijn ogen gevoed en soepel. Dat kan ik zeker beamen! De rimpels, of eigenlijk fijne lijntjes die bij mij aanwezig zijn, vervagen niet na het gebruik. Maar eerlijk gezegd geloof ik daar ook niet direct in. Wel geloof ik erin dat je oogopslag frisser, stralender en wellicht daardoor gladder kan lijken wanneer de huid rondom je ogen goed wordt verzorgd. En dat doet deze oogomtrekcreme absoluut!

Gebruik jij dagelijks een oogcrème?

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed