Africa Organics “Marula Shower Gel”

nov 1, 2022 | Lichaams- en haarverzorging

YES! Wat heerlijk om weer een review te tikken na een hele lange tijd. Een tijd waarin ik zeker veel met beauty bezig ben geweest, dus ik heb nog genoeg te delen met jullie de komende periode. Om te beginnen de “Marula Shower Gel” van Africa Organics. Want als ik ergens van heb genoten de afgelopen maanden, dan was het wel van een heerlijke douche in de ochtend. Het voelde zo verfrissend om elke dag alle dampen qua medicatie weg te spoelen en mijn huid te verwennen met de meest heerlijke doucheproducten. Een tijd terug heb ik prettig kennis mogen maken met de “Kalahari Melon Body Wash” van Africa Organics, dus ik bestelde online een andere variant van dit fijne merk. De “Marula Shower Gel” is namelijk een heerlijke minty douchegel waar je gelijk goed wakker van wordt. En laat ik dat nou eens goed kunnen gebruiken.

Benieuwd naar mijn bevindingen over deze douchegel? Lees dan snel hieronder verder!

De belofte….

De Marula Shower Gel is een douchegel met milde, milieu-afbreekbare ingrediënten en bevat de antioxidanten van rooibos en honeybush. Daarnaast is marula olie een belangrijk ingrediënt in deze douchegel. Marula olie is een wonderolie die diep doordringt tot de diepere lagen van je huid en heeft een intens voedende en hydraterende werking. Ook is marula olie een ware bron van vitamine E, vitamine C en omega-9. Door alle milde ingrediënten is deze douchegel geschikt voor de zeer gevoelige huid van zowel mannen als vrouwen. De Marula Shower Gel zit in een tube van 210 ml.

Africa Organics is een 100% natuurlijk merk en maakt gebruik van krachtige, natuurlijke en biologische grondstoffen uit Afrika. De lijn is volledig vrij van schadelijke chemicaliën en alle ingrediënten en (Fair Trade) producenten zijn met grote zorgvuldigheid geselecteerd.

Mijn ervaringen met de Marula Shower Gel van Africa Organics

Er zijn mensen die er totaal geen waarde aan hechten, maar ik kan dus oprecht heel blij worden van een fijn doucheproduct. En dat is deze Marula Shower Gel zeker! Los van de lekkere mintgeur, kan ik vooral de heerlijke substantie enorm waarderen. Door de toegevoegde marula olie voelt deze douchegel zo enorm verzorgend en rijk aan. Meestal ervaar je dat alleen bij een mousse of crème product. De douchegel schuimt lichtjes en dat vind ik alleen maar een goed teken. Deze Marula Shower Gel is voor mij echt een verwenmoment in de douche geweest! Sowieso is Africa Organics een nieuwe ontdekking en ik ga zeker nog eens een ander product van dit merk bestellen.

De Marula Shower Gel is bij diverse beauty websites te koop. Ik heb de douchegel besteld bij www.beauty4skin.nl en heb er € 12, = voor betaald.

Kan jij ook zo genieten van een fijn doucheproduct? Alle tips zijn welkom!

Liefs, Kim

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed