ABYSK “Moisture Set”

dec 12, 2022 | Huidverzorging

Je huid in goede conditie houden tijdens kanker en alle bijbehorende behandelingen is nog een ware uitdaging. Maar ook na de (actieve) behandelingen is de impact vaak nog duidelijk zichtbaar. Ik heb mezelf dan ook voorgenomen om mijn huid en haartjes het allerbeste te geven om te herstellen en weer op te mogen bloeien. Vanuit Erica van het mooie merk ABYSK kreeg ik de heerlijke “Moisture Set” opgestuurd als opkikker voor mijn huid. Niet eens om te reviewen, maar omdat zij begaan is met mijn ziekteproces. Maar uiteraard kan ik het niet laten om zo’n fijne set mee te nemen in een review. ABYSK is een Nederlands Clean Beauty Skincare merk. En met “Clean” wordt er bij ABYSK dan ook echt “Clean” bedoeld; dierproefvrij en geen parabenen, siliconen, sulfaten, alcohol, parfum, conserveringsmiddelen, vulstoffen, water, hormoonontregelaars of kankerverwekkende stoffen. Alle producten zijn op mensen getest en 100% vegan. Een skincare lijn met zo min mogelijk ingrediënten, maar wel gevuld met goede werkstoffen. Precies wat ik momenteel kan gebruiken! Ik heb de producten van ABYSK inmiddels uitgebreid kunnen testen en wil je er graag meer over vertellen…

De belofte….

In de “Moisture Set” van ABYSK zitten 3 producten en ik ga ze allemaal even met je doornemen.

ABYSK Facial Cleanser 100 ml: De Facial Cleanser is een gel to milk reiniger die effectief je gezicht reinigt zonder je huid uit te drogen. Alle make-up, SPF, overtollig talg en onzuiverheden worden op een milde wijze verwijderd. Met als resultaat dat de huid zijdezacht en gevoed aanvoelt. De Facial Cleanser bestaat uit slechts 5 ingrediënten: Abessijnse olie, Druivenpitolie, Vitamine E, Squalaan en Sucragel. De combinatie van deze ingrediënten zorgt ervoor dat de huid intens wordt gehydrateerd, de huid er jeugdiger uitziet en ontstekingsremmend werkt. Daarnaast beschermt het tegen vrije radicalen, voorkomt het vochtverlies vanuit de diepere huidlagen en krijg je een schone, gladde en soepele huid. De Facial Cleanser zit in een elegante zwarte pompflacon.

ABYSK Facial Oil 30 ml: De Facial Oil is een krachtpatser en pure voeding voor je huid. Door het toevoegen van Abrikozenpitolie en Blauwe Bosbessenpitolie geeft deze olie stevigheid aan de huid en wordt het verouderingsproces door de antioxidanten vertraagd. Daarnaast wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd en voelt de huid gehydrateerd. Met als resultaat een frisse, egale teint met een prachtige glow. De Facial Oil zit in een violet glazen verpakking met pompje.

ABYSK Facial Balm 50 ml: De Facial Balm bestaat uit 7 ingrediënten en een belangrijk ingrediënt daarvan is het extract van de Buddleja plant. Dat is een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen UVA-schade en regeneratie bevordert. De balm zorgt voor intense voeding en bescherming tegen externe factoren die veroudering, uitdroging en irritatie kunnen uitlokken. Het is een zijdezachte, dunne balm die weldadig aanvoelt op je huid. De Facial Balm zit ook in een zwarte (airless) pompflacon.

Mijn ervaringen met de Moisture Set van ABYSK

Precies 2 weken na mijn laatste chemokuur ben ik begonnen aan deze Moisture Set van ABYSK. Ik ben alle producten in de avond gaan gebruiken, omdat ik voor de dag de voorkeur geef aan wat lichtere producten en bijvoorbeeld aan een crème met SPF erin.

Ik begin in de avond met de Facial Cleanser. Deze wat dikkere gel masseer ik eerst zonder water in op mijn nog droge gezicht. Daarna maak ik mijn handen wat nat en masseer ik het product verder in. De gel verandert hierdoor in een melkachtige substantie. Vervolgens spoel ik mijn gezicht af met een lauw washandje of kompresdoek. Na het reinigen voelt mijn huid ontzettend soepel en schoon aan. Echt heerlijk! Na de reiniging gebruik ik zelf nog een toner en een aparte oogmake-up remover. Daarna naar behoefte nog een eigen serum en dan ga ik door met de volgende stap uit deze set. En veelal kies ik dan uit de Facial Oil of de Facial Balm. Ik kijk hierin eigenlijk goed naar mijn huid. Op de meeste avonden gebruik ik de Facial Balm, want dit is voor mijn huid vaak meer dan genoeg. Je hebt maar heel weinig nodig van deze balm, het smeert makkelijk uit en je gezicht ziet er glad, glowy en enorm gevoed uit. Soms gebruik ik de Facial Oil als ik mijn huid wat extra’s wil geven en dat voelt ook heerlijk aan. Maar ik moet bekennen dat ik, nu het buiten toch echt kouder aan het worden is, eerst de Facial Oil aanbreng en daarna nog een dun laagje van de Facial Balm erover heen. Deze combinatie werkt voor mij echt heel erg goed en maakt mijn huid zijdezacht. Al met al ben ik dus ontzettend tevreden over deze set. Een merk met pure producten en goede werkstoffen om je huid hetgeen te geven waar op dat moment behoefte aan is. Zonder poespas en het doet precies wat er wordt beloofd. Dit kon mijn huid goed gebruiken na zo’n heftige periode. De producten beginnen langzaamaan op te raken nu, maar ik zou dit zo zelf opnieuw kunnen kopen. Aanrader dus om dit mooie merk eens te proberen!

Je kunt de producten kopen op de website, www.abysk.nl. De prijs voor de Moisture Set is €119,95. Maar de producten uit deze set zijn ook los verkrijgbaar. En daarnaast worden er op de site van ABYSK hele fijne travel sizes aangeboden. Ideaal om mee te nemen op reis of om de producten eerst eens uit te proberen.

Ben jij al bekend met het merk ABYSK? Laat het me gerust weten hieronder!

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed