Talika “Wimper- en Wenkbrauwserum”

dec 19, 2022 | Huidverzorging

Wimpers en wenkbrauwen, wie is er niet dol op? Deze kleine haartjes geven namelijk zoveel expressie aan je gezicht. Voor mij was het dan ook een grote klap dat deze haartjes alsnog volledig uitvielen na mijn laatste chemokuur. Want nu voelde ik me niet alleen ziek, ik zag er ook nog eens zo uit door dat volledige “kale” koppie. En ook al wist ik dat de wimpers en wenkbrauwen echt wel weer terug zouden komen, die weken zonder bleven moeilijk. Vooruit wilde ik kijken en ik was zoekende naar alles wat zou helpen om dit proces te ondersteunen. Vanuit Leijtens Import kreeg ik de gelegenheid om een wimper- en wenkbrauwserum van Talika uit te proberen, genaamd Lipocils Expert en Liposourcils Expert. De belofte van deze serums is namelijk dat je vanaf 30 dagen gebruik al een verschil in haargroei zou moeten kunnen zien. Naar het effect van deze serums was ik uiteraard heel benieuwd, dus ik ben vrij snel van start gegaan met het testen. Wat denk jij? Maken deze 2 serums hun belofte waar?

De belofte….

Lipocils Expert (wimperserum): Dit wimperserum van Talika bestaat uit 96% natuurlijke ingrediënten. De formule is verrijkt met 12 plantenextracten, zoals onder andere sinaasappelextract en boababblad. Dit maakt de wimpers donkerder, langer en voller en zorgt voor een mooie krul. Daarnaast helpt het de wimpers te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld Uv-straling. Na 30 dagen gebruik zou je dus al verschil moeten zien en op de langere termijn kunnen je wimpers 36% langer worden. Daarnaast kan de pigmentatie van je wimpers tot wel 50% donkerder worden. Een wondermiddel dus! Het Lipocils Expert serum breng je aan met de tip van de applicator langs de wimperrand op het ooglid. Hiermee bereik je ook de “wortels” van de wimperhaartjes met het serum. Daarna borstel je met de applicator door de wimpers zoals je normaal met een mascara ook doet. Je kunt het wimperserum 2x per dag aanbrengen voor het beste resultaat, maar alleen in de avond aanbrengen is ook al meer dan voldoende. Het Lipocils Expert serum is verkrijgbaar in een verpakking van 3,8 ml en 10 ml.

Liposourcils Expert (wenkbrauwserum): Dit wenkbrauwserum is een unieke behandeling op basis van plantenextracten om de wenkbrauwen te stimuleren, ze sterker te maken en het verlies van wenkbrauwhaartjes te beperken. Daarnaast bevat het serum Coleus Forskohlii om de natuurlijke pigmentatie van de wenkbrauw te stimuleren. En door de “Silk Proteins” wordt er een beschermlaagje over de wenkbrauwen gelegd. Dit alles zou er na 30 dagen voor moeten zorgen dat de conditie en beharing van je wenkbrauwen er absoluut op vooruit gaat. Het Liposourcils Expert serum breng je ook aan met de tip van de applictor over de gehele wenkbrauwvorm. Daarna borstel je het serum nog door de wenkbrauwen om de behandeling te volbrengen. Ook voor dit serum is van toepassing dat het zowel 1 als 2x daags kan worden aangebracht. Het Liposourcils Expert serum is verkrijgbaar in een verpakking van 10 ml.

Mijn ervaringen met het wimper- en wenkbrauwserum van Talika

Voordat ik begin met het testen van beide serums, heb ik een foto gemaakt van mijn nog minimaal aanwezige wenkbrauwen. Mijn wimpers waren op dat moment volledig verdwenen, dus dat heb ik even gelaten voor wat het was. Die fase vond ik namelijk al zwaar genoeg moet ik bekennen. Ik stond echt te trappelen en bracht dan ook trouw vanaf dag 1 beide serums elke ochtend en avond aan. Het gebruik is zeer makkelijk, al moest ik wel goed opletten dat ik de serums door de vrijwel identieke verpakking niet door elkaar haalde. Uiteraard heb ik in deze periode elke dag naar mijn wimpers en wenkbrauwen gekeken, want ik wilde niks liever dan weer wat beharing terug zien komen. En dat gebeurde vrij snel….. ik zag mini haartjes tevoorschijn komen op mijn wimperrand en wenkbrauwen. Dit motiveerde nog meer om consequent te blijven smeren en met resultaat; na 30 dagen had ik echt best weer wat nieuwe wenkbrauwhaartjes zitten. Het oogde wat gevulder en gekleurder en daar werd ik heel blij van. Voor wat betreft de wimpers zag ik dat mijn hele wimperrand gevuld was met hele kleine haartjes en het waren er echt bizar veel. En dat gaf zeker al wat meer expressie aan mijn gezicht. Uiteraard ben ik gewoon doorgegaan met de serums 2x daags te gebruiken en ik ben mega blij met het resultaat! Mijn wenkbrauwen zijn weer net zo vol, misschien wel voller als dat ze waren voor mijn chemokuren. En mijn wimpers zijn mega gevuld, donker en bijna net zo lang als voorheen. Tuurlijk heb ik geen vergelijk met hoe het eruit zou zien als ik beide serums niet zou hebben gebruikt. Maar de haartjes voelen sterk, gezond en zien er goed gelijkmatig verdeeld uit. Elke dag als ik in de spiegel kijk word ik weer blij van mijn vertrouwde gezichtje en maak ik me weer met zoveel extra liefde op. Dolblij was ik dat ik weer een mascara kon gaan gebruiken. Want laten we eerlijk zijn, het hebben van kanker is al rot genoeg. Maar dat je uiterlijk zo wordt aangetast doet nog meer pijn. En ik ben dan ook heel dankbaar dat ik deze serums heb mogen proberen om zo snel mogelijk weer de “oude” te worden qua uiterlijk.

Het wimper- en wenkbrauwserum van Talika is verkrijgbaar via Beautytasting op https://www.beautytasting.com/brand/talika/ . En ik mag t/m 31 december 2022 10% korting geven als jullie op deze site mijn kortingscode Kim10 gebruiken. Deze korting is overigens ook geldig op andere producten in hun webshop. Ga snel even kijken dus!

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed