Rosalique “3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50”

jan 11, 2023 | Make-up

Ik denk dat vrijwel niemand een volledig egale huid heeft. Maar ik merkte een tijdje terug toch wat meer vlekjes en roodhuid in mijn gezicht. En omdat mijn huid door alle medicatie toch wat anders kan reageren, probeer ik wat meer bewuste keuzes te maken qua huidverzorging en make-up. Vanuit Rosalique mocht ik voor mijn vlekjes en roodheid de 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50 uitproberen. Een wonderformule waar mijn huid er zeker beter van uit zou moeten gaan zien. Ik ontving er ook een prachtig etui en bijbehorende “Miracle Brush” bij om het product mee aan te brengen. Ik was uiteraard heel nieuwsgierig naar dit groene goedje en ben het snel gaan testen. Lees je hieronder verder met me mee? Dan vertel ik je er graag meer over!

De belofte….

De 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50 is speciaal ontwikkeld voor de overgevoelige en rode huid zoals bij Rosacea, Couperose en Keratosis Pilaris. Maar de formule is ook zeker goed in te zetten bij huidveroudering of een ongelijke teint. De unieke groene, met pigment gevulde microcapsules die in Rosalique te vinden zijn, geven de beste dekking aan de meest rode huid. Daarnaast zit Rosalique ook vol met verzorgende ingrediënten die bewezen effectief zijn tegen een rode huid, zoals bijvoorbeeld: a-Bisabolol, Zeoliet, Provitamine B5, Urea en Shea Boter. Een allround product dus met een directe dekking, bescherming (SPF50) en wat ook nog eens bijdraagt aan het verminderen van de symptomen. Je kunt Rosalique gebruiken als getinte moisturizer, kleur corrigerende concealer of als primer onder make-up. De 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50 zit in een tube van 30ml.

Mijn ervaringen met de 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50 van Rosalique

Voordat ik begin met Rosalique breng ik eerst mijn eigen dagverzorging incl. SPF aan. Ik doe wat van het groene product op mijn hand en verdeel dit met de Miracle Brush gelijkmatig over mijn gezicht. De kwast werkt prettig en snel, maar is wel een tikkeltje stug. Dit zal wellicht na vaker gebruik wel beter worden. Mijn eerste idee was om Rosalique als een getinte moisturizer te gebruiken, maar helaas werkt dat voor mij niet helemaal. Want eerlijk, de crème voelt verzorgend, egaliseert en irriteert absoluut niet. Maar ik krijg er een beetje een gelige gloed van. Ik dacht eerst dat het aan mij lag, maar na een aantal dagen het opnieuw te hebben geprobeerd viel het toch enorm op. Wellicht heb ik te weinig roodheid in mijn huid om dit te laten werken, maar op deze manier was het helaas geen match. Wat echter wel enorm goed werkt is wanneer ik Rosalique als primer aanbreng. De gele gloed valt dan weg onder mijn foundation en mijn huid ziet er super glad en egaal uit. Daarnaast merk ik dat mijn make-up oprecht de hele dag veel beter blijft zitten. Op deze manier werkt het voor mij top! Ik ben dan ook heel blij dat ik kennis heb mogen maken met het merk Rosalique.

Je kunt Rosalique rechtstreeks kopen via www.rosalique.nl of via geselecteerde beautysalons in Nederland. De 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF50 kost € 34,95 en de Miracle Brush € 24,95.

Ben jij al bekend met het merk Rosalique?

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed