Salt of the Earth Deodorant

jan 24, 2023 | Lichaams- en haarverzorging

Jaren en jaren heb ik heel wat synthetische deosprays gebruikt en was ik me er totaal niet van bewust hoe slecht dit voor mijn lichaam en de wereld is. Totdat ik ziek werd en ik eigenlijk als eerste mijn deodorant onder de loep nam. Maar heel eerlijk, een hoop natuurlijke deodoranten vind ik vaak niet lekker ruiken of hun werking niet goed doen. Een aantal maanden terug had ik al eens de deodorant van Salt of the Earth mogen ontvangen en onlangs ontving ik heel attent een refill. En dat is maar goed ook, want van alles wat ik heb geprobeerd zijn deze deo’s dus wel in mijn badkamer blijven staan. Tijd voor een review dus! Want misschien ben jij ook nog wel op zoek naar een alternatief voor je huidige deodorant? Kom gezellig even lezen hieronder!

De belofte….

Effective Natural Deodorant “Ginger + Jasmine”: Deze spray deodorant is een natuurlijke deodorant op basis van minerale zouten, magnesium en Aloë Vera. De deo spray beschermt langdurig zonder witte strepen in je kleding achter te laten. Daarnaast bevat het geen schadelijke ingrediënten zoals parabenen en synthetische parfums en is de deodorant vegan en niet getest op dieren. De geur is fris met een vleugje jasmijn, meloen en kruiden. Het spray flesje is navulbaar en heeft een inhoud van 100ml.

Deodorant Roll-On “Amber + Sandalwood”: Deze roll-on deodorant is ook gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De deodorant biedt een langdurige bescherming terwijl het tegelijkertijd heel mild is voor de huid. Na het gebruik voelt de oksel snel weer droog aan en ook deze variant laat geen witte vlekken achter in je kleding. Deze roll-on deodorant heeft een frisse, natuurlijke geur met elementen van kruiden, citrus, bloemen en gerijpte bessen en druiven. De deodorant is vrij van aluminiumchloorhydraat, triclosan en parabenen. En ook deze roll-on is navulbaar en heeft een inhoud van 75ml.

Mijn ervaringen met de deodorant van Salt of the Earth

Yes, van alle natuurlijke deo’s die ik heb geprobeerd, vind ik dit merk dus echt heel fijn. En dan met name de roll-on deodorant. Wat echt enorm verrassend is, want ik was zeker team spray in het verleden. Maar op de één of andere manier vind ik de Effective Natural deodorantspray een te natte spray hebben. En dat vind ik dus niet fijn werken, maar uiteraard is dat heel persoonlijk. De roll-on gebruik ik al een lange tijd en daar blijf ik fan van! Het houdt me fris, voelt niet te nat en is heel zacht voor mijn huid. Een superfijn product met een lekkere neutrale geur. Soms is de geur voor mijn gevoel iets te minimaal aanwezig, maar dat ligt wellicht aan de geurcombinatie die ik heb. Maar er komen ook geen “vervelende” geurtjes doorheen, dus wat mij betreft helemaal prima. Dit is voor mij een blijvertje! Ook na mijn operatie was dit zo ongeveer de enige deodorant die ik kon verdragen, dus ik wissel niet zo snel meer. Ik zag online dat er ook een nieuwe geur “Sweet Strawberry” van deze roll-on deodorant bestaat. Ik ga zeker eens op onderzoek uit of deze al in Nederland verkrijgbaar is, want daar ben ik enorm benieuwd naar!

De deodoranten van Salt of the Earth zijn via diverse (online) drogisterijen in Nederland verkrijgbaar.

Wat is jouw favoriete deodorant?

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed