Natulique “Anti-Hair Loss lijn”

feb 2, 2023 | Lichaams- en haarverzorging

Een review schrijven over de producten die zoveel voor mij hebben betekend is echt een feestje. Want al ver voor mijn laatste chemokuur was ik me aan het oriënteren tussen alle haarproducten om mijn nieuwe haartjes de meest optimale ondersteuning te bieden. En ik heb met mijn vroegere lange lokken al heel veel mooie en lekkere shampoos uitgeprobeerd, maar toch wilde ik het nu over een andere boeg gooien qua start. Ik kwam na lang zoeken uit bij Natulique en hun visie sprak mij direct aan: producten onder de aandacht brengen waarmee kappers, maar ook de klanten thuis, haren kunnen voorzien van de beste styling en verzorging zonder de gezondheid te schaden of die van de planeet. En dat allemaal met mooie, duurzame producten met innovatieve formules. Toen ik mijn situatie einde zomer voorlegde aan een dame van Natulique, kreeg ik dan ook een oprecht en heel fijn persoonlijk advies. Ik kocht daarna online het serum, de shampoo en conditioner van de Anti-Hair Loss lijn. En ongeveer twee weekjes na mijn laatste chemokuur ben ik daarmee van start gegaan. Uiteraard deel ik hieronder met alle liefde hoe ik deze producten heb ervaren. Kom je verder lezen?

De belofte….

Anti-Hair Loss Serum: Het Natulique Anti-Hair Loss Scalp Serum is een klinisch bewezen, ultra stimulerende oplossing voor haargroei die de haarzakjes effectief stimuleert en de productie van haargroeifactoren verhoogt. Actieve ingrediënten helpen het serum diep in de hoofdhuid door te dringen om zo ook de haarwortels sterk te houden en de dikte van de afzonderlijke haarstrengen te vergroten. Een aantal belangrijke ingrediënten die zorgen voor de groeiformule zijn onder andere: Citrus Aurantium Dulcis Oile (vitamine C, verhoogt de stimulatie en bloedtoevoer naar de hoofdhuid), Rosmarinus Officinalis Blad Oile (Rozemarijnblad, bevat veel antioxidanten en stimuleert haargroei), Apigenine (Bioflavonoide, werkt ook als antioxidant en stimuleert haargroei), Biotinoyl Tripeptide-1 (stimuleert haargroei, vermindert met meer dan 50% haaruitval) en Oleanolzuur (natuurlijk bestanddeel planten, heeft een antioxiderende en antimicrobiële werking). Het serum zit in een flacon van 50ml.

Anti-Hair Loss Shampoo: Deze shampoo bevat gecertificeerde biologische ingrediënten om haaruitval te helpen voorkomen en hergroei te stimuleren. Daarnaast zorgen deze actieve ingrediënten dat de haarwortels sterker worden en de individuele haren dikker worden. De Anti-Hair Loss Shampoo bevat naast een aantal van bovenstaande ingrediënten ook Gemberwortel, Rozenbloemwater en Aloë Vera. De shampoo is geschikt en aanbevolen voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. De shampoo zit in een tube van 150ml.

Anti-Hair Loss Conditioner: De Anti-Hair Loss Conditioner is de stap na de shampoo om door middel van moleculaire BioScience de natuurlijke haargroei te stimuleren. De actieve ingrediënten dringen diep door tot in de hoofdhuid na goed in te laten trekken en op deze manier worden de haarzakjes gestimuleerd en de haarwortels sterk gehouden. Als extra toevoeging om het groeiproces te ondersteunen en het eventuele haarverlies te voorkomen is er aan deze conditioner Aloë Vera, Amandelolie en Olijffruit-extract toegevoegd. De conditioner zit in een tube van 150ml.

Mijn ervaringen met de Anti-Hair Loss lijn van Natulique

Weken had ik ernaar uitgekeken om te gaan starten met deze producten. En zo’n twee weken na mijn laatste chemokuur was het dan ook zover. En dat begon in eerste instantie met het inmasseren van het serum op mijn nog vrijwel kale bolletje. Trouw, elke avond, zodat het serum lekker de hele nacht kon intrekken. En uiteraard dacht ik wel eens, zal het ooit goed komen met mijn hoofdhaar? Komt er überhaupt nog wel haar terug? Maar ik had een missie, dus vol goede moed bleef ik hiermee doorgaan. Totdat inderdaad toch al vrij snel de eerste sprieten op mijn hoofd kwamen. Yes! Nu ging ik ook van start met de shampoo uit deze lijn. Elke ochtend gebruikte ik een heel klein beetje product en waste ik zo mijn mini haartjes. Zo trots als een pauw keek ik dagelijks in de spiegel en de haartjes deden goed hun best. Van vrijwel wit/grijze sprietjes, kwam er overal een laagje haar tevoorschijn. Ook kreeg ik weer een haargrens en ik bloeide letterlijk met elke nieuwe haar een stukje op. De conditioner gebruikte ik daarna zo’n 2x in de week. Meer als extra, want de shampoo alleen volstond wat mij betreft ook al. Maar wow, wat een fijne producten! En tuurlijk heb ik geen vergelijk met hoe mijn haar zou zijn teruggekomen zonder deze producten. Het enige wat ik zelf vooral opmerk is dat mijn haar gezond oogt, volledig gelijkmatig is terug gegroeid en super stevig en dik aanvoelt. En nu zo’n 4 maanden na mijn laatste kuur heb ik een fijn kort kapsel waar ik beretrots op ben! Ik geloof er dan ook oprecht in dat deze producten van Natulique hier zeker aan hebben bijgedragen. Tip, neem eens een kijkje op de site, want ze hebben voor diverse behoeftes een breed assortiment aan haarproducten. Mijn producten zijn nu nagenoeg op, maar ik ga zeker op kort termijn opnieuw kiezen voor dit mooie merk!

Via www.natulique.nl kun je diverse verkooppunten vinden waar je de haarproducten van Natulique kunt verkrijgen. Voor het Anti-Hair Loss Serum betaalde ik € 35, =, de Anti-Hair Loss Shampoo € 25,= en de Anti-Hair Loss Conditioner ook € 25,=.

Heb jij al eens producten van Natulique gebruikt?

Liefs, Kim

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed