Meroda “Velvet Dream Lipstick & Lip Pencil”

feb 6, 2023 | Make-up

Meroda Cosmetics, een Nederlands merk dat eigenlijk pas sinds 2021 bestaat, maar zeker al een gevestigde naam is in beautyland. En dat komt dan in eerste instantie door de alom geroemde changing foundation en de super populaire mascara. Maar Meroda blijft door ontwikkelen met producten die innovatief, genderless, multifunctioneel en premium zijn. Cosmetica voor iedereen ongeacht je huidtint, type of geslacht. In aanloop naar Valentijnsdag heeft Meroda vorige week lipproducten gelanceerd: 2 Lipsticks en 2 Lip Pencils. Speciaal ontwikkeld als verwennerij voor jezelf of voor alle mooie en krachtige vrouwen die je lief zijn. We vieren de liefde en zetten de vrouw centraal! En zeg nou zelf, welke vrouw is nou niet dol op mooie lipproducten? Ik in ieder geval wel! Vanuit Meroda kreeg ik de gelegenheid om deze nieuwe items te testen en hieronder deel ik mijn uitgebreide bevindingen met je.

De producten en hun belofte….

Velvet Dream Lipstick in de kleur “Perfect Nude” of “Luscious Red”: Deze matte Velvet Dream Lipstick biedt langdurige hydratatie en een krachtige kleur in één. De lipstick heeft een gladde en romige formule, zonder je lippen uit te drogen. Ook heeft de lipstick een langhoudende formule waardoor het product de hele dag goed blijft zitten. Door de antioxidanten en verzorgende ingrediënten blijven je lippen er tijdens het dragen mooi en verzorgd uit zien. Alle lipproducten van Meroda zijn dierproefvrij en vegan. De Velvet Dream Lipstick zit verpakt in een prachtige gouden huls.

Lip Pencil in de kleur “Perfect Nude” of Luscious Red”: Het bijbehorende lip pencil heeft ook een matte effect en werkt ideaal om een gelijkmatig canvas te creëren om vervolgens je lipstick aan te brengen. Het lip pencil is gemakkelijk in gebruik en versterkt direct de natuurlijke omtrek van je lippen. Ook deze formule is langhoudend en waterproof, waardoor het lip pencil goed op z’n plek blijft zitten gedurende de dag. En het elegante gouden lip pencil is voorzien van een handige ingebouwde mini slijper waardoor je op ieder moment de potloodpunt scherp kunt maken.

Mijn ervaringen met de Velvet Dream Lipstick & het Lip Pencil van Meroda

Inmiddels heb ik alle lipproducten uitvoerig kunnen testen en ik ben om! De lip pencils werken echt enorm prettig. Je kunt er gemakkelijk de contouren van je lip mee intekenen, ze blijven superlang zitten en hebben ook nog eens een mega luxe uitstraling. Om nog niet eens te spreken over de naadloze match met de lipsticks. Eerlijk, ik moest even slikken bij de “matte” formule. Want de meeste lipsticks die ik gebruik hebben toch wel een meer shiny uitstraling. Maar ik vind ze prachtig staan en minstens net zo fijn aanvoelen. Niks geen droge lijntjes of stroef gevoel, maar juist uitermate comfortabel en verzorgend.

Als ik de 2 kleuren naast elkaar zet, dan weet ik dat menig dame zal kiezen voor de nude kleur. En dit is uiteindelijk ook mijn persoonlijke favoriet. Goed draagbaar en ik denk de perfecte kleur voor veel diverse types. Maar ik moet bekennen dat de rode variant wel heel sprekend staat en mijn gezicht net iets meer ophaalt. Een echte vurige lipkleur, ideaal voor bijvoorbeeld de dag van de liefde! Dus mocht je jezelf of een geliefde vrouw uit je omgeving nog willen verwennen met een cadeautje voor Valentijnsdag, bekijk dan zeker eens goed deze prachtige lipproducten. Dit was namelijk mijn eerste kennismaking met Meroda, maar ik ben absoluut nieuwsgierig geworden om meer van dit mooie merk te gaan ontdekken.

De producten van Meroda zijn verkrijgbaar via de website www.merodacosmetics.com. Voor de Velvet Dream Lipstick betaal je € 24,95 en voor het Lip Pencil € 17,95. Daarnaast zijn beide producten ook als setje verkrijgbaar op de website.

Zou jij gaan voor de kleur Perfect Nude of Luscious Red?

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed