SMPL Skincare “Reinigingscrème & Boosting Serum”

feb 10, 2023 | Huidverzorging

Ken jij SMPL Skincare al? Dit mooie merk creëert 100% natuurlijke verzorging zonder overbodige toevoegingen. Een no nonsense merk met eerlijke en transparante producten die ook nog eens multi inzetbaar zijn. Geschikt voor jou, maar ook zeker voor meer leden binnen je familie. Over elk detail wordt er bij SMPL nagedacht om zo duurzaam mogelijk de beste producten te creëren voor mens en natuur.

Enige tijd geleden kreeg ik vanuit SMPL de reinigingscrème en het boosting serum opgestuurd om uit te proberen. Mooie strakke producten waar dus een hele duidelijke visie achter zit. En zo dol als ik op skincare ben, kon ik natuurlijk niet wachten om deze twee producten te testen. Inmiddels zijn we een aantal weekjes verder en kan ik jullie zeker meer vertellen over mijn ervaringen met SMPL. Lees hieronder gauw verder!

De producten en hun belofte….

Reinigingscrème: Deze reinigingscrème is een down-to-earth reiniger vol vitamines en antioxidanten. De reinigingscrème reinigt, herstelt je PH-waarde, verbetert je huid en heeft een verzorgende werking. Daarnaast kun je de reinigingscrème ook als masker gebruiken door de crème even 10 minuutjes in te laten trekken. Er zijn geen parfum, chemische toevoegingen of essentiële oliën toegevoegd. Ook is de reinigingscrème vegan, dierproefvrij en geschikt voor alle huidtypes (ook de zeer gevoelige huid). De tube is van suikerriet gemaakt en heeft een inhoud van 50ml.

Boosting Serum: Het boosting serum is een ware vitamineshot voor je huid. Door de aanwezige vitamines A, C, E en K uit twaalf verschillende bessen en zaden is dit serum intensief voedend en verzorgend. Het serum brengt je huid terug in balans, stimuleert cel vernieuwing en vermindert droogtelijntjes. En door de toevoeging van het duindoorn extract krijg je ook nog eens direct een egale, gezonde en subtiele sunkissed glow. Het boosting serum zit in een flesje met pipet en heeft een inhoud van 30ml.

Mijn ervaringen met de Reinigingscrème en het Boosting Serum van SMPL Skincare

Ik begin met het testen van de reinigingscrème in mijn avondroutine. Eerst gebruik ik een eigen reinigingsolie of balm om vervolgens als tweede stap deze reinigingscrème aan te brengen. Ik vind het systeem van de tube echt ideaal. Want je draait iets aan de dop en dan kun je vanuit het gaatje in de dop een klein beetje product doseren. De reinigingscrème ruikt neutraal en voelt heel zacht aan op mijn gezicht. Ik masseer de crème goed in en daarna spoel ik het met lauwwarm water af. En eerlijk is eerlijk, mijn huid voelt totaal niet trekkerig, maar wel goed schoon en heel comfortabel.

Het boosting serum breng ik voor mijn nachtcrème aan. En wat me direct opvalt bij dit serum is de heerlijke fruitige geur! Het serum is wat rijker, maar niet zo vettig als een olie bijvoorbeeld. Ik vind het zeker voor de avond echt een aanvulling op mijn routine. Mijn huid ziet er namelijk na een tijdje gebruik absoluut frisser, egaler en meer glowy uit. Precies wat ik fijn vind om mee wakker te worden. Ik heb al een hoop serums mogen gebruiken en van sommige valt de werking toch vaak ook tegen. Maar van dit boosting serum ben ik echt onder de indruk en het behoort inmiddels toch wel tot één van mijn favoriete producten. Wat mij betreft een hele fijne kennismaking met SMPL Skincare!

De producten van SMPL zijn onder andere verkrijgbaar op de website www.smplskincare.com en via diverse (online) beautyshops. De reinigingscrème kost € 19,= en het boosting serum € 49,=.

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed