Louis Widmer “Handbalsem & Lippenverzorging stick UV10”

feb 21, 2023 | Lichaams- en haarverzorging, Nagel- en handverzorging

The sun is out! Nouja, af en toe dan…. Maar weer of geen weer, voor mijn gezicht gebruik ik trouw elke dag een SPF. Alleen voor mijn handen en lippen is deze dagelijkse UV-bescherming helaas geen gewoonte. Terwijl bijvoorbeeld je handen snel de eerste tekenen van huidveroudering laten zien. En de huid van je lippen is erg dun en kwetsbaar, dus een beetje extra bescherming kan ook geen kwaad. Daar mag dus wel eens verandering in komen. Het kwam dan ook goed uit dat ik de handbalsem en lippenverzorging stick met UV10 van Louis Widmer kreeg opgestuurd. Want ik ben dol op goed smeren en daarom nu eens een keer de focus op mijn handen en lippen. Benieuwd naar mijn ervaringen met deze producten? Lees dan snel hieronder verder!

De producten en hun belofte….

Handbalsem UV10: De handbalsem met beschermingsfactor 10 is waterafstotend en ideaal voor overdag. De balsem beschermt tegen huidveroudering en voorkomt ouderdomsvlekjes. Daarnaast heeft het een hydraterende en voedende werking, maar trekt wel snel in de huid. Mocht je huid geïrriteerd of rood zijn, dan zorgen de ingrediënten Panthenol, Allantoïne en Bisabolol voor het verzachten van de huid. Ook bevat de handbalsem vitamine A, E en een combinatie van UVA- en UVB-filters. De handbalsem is er in een licht geparfumeerde en parfumvrije variant en zit in een tube van 50ml.

Lippenverzorging stick UV10: De lippenverzorging stick UV10 heeft niet alleen een beschermende werking tegen UV stralen, maar is ook heel hydraterend en voedend. Dit onder ander door de toegevoegde ingrediënten Aloë Vera olie en Panthenol. Door de aanwezige UVA-en UVB-filters (breedspectrumfilter) worden je lippen optimaal beschermd. Maar omdat deze stick zo zacht is, is het ook nog eens een ideale basis voor onder je lipstick. De lippenverzorging stick is licht geparfumeerd en heeft een inhoud van 4,5ml.

Mijn ervaringen met de Handbalsem & Lippenverzorging stick UV10 van Louis Widmer

Al blijft de echte vrieskou nog weg deze winter, je handen en lippen kunnen met alle weersomstandigheden wel wat extra liefde gebruiken. Ik gebruik de handbalsem overdag als ik de deur uit ga en wat mij direct opvalt is dat de balsem enorm snel intrekt. En ik zeg nou wel balsem, maar voor mijn gevoel is het meer een lekkere crème. Eentje die je handen goed zacht maakt zonder vettig te zijn. Neutraal en heel voedend, precies zoals ik een product voor mijn handen prettig vind. Over de UV-bescherming kan ik weinig zeggen natuurlijk. Maar het voelt goed om in ieder geval iets aan zonbescherming voor mijn handen te gebruiken. En mijn handen blijven er vooralsnog glad en “jeugdig” uit zien.

De lippenverzorging stick heeft een wat luxe uitstraling en is sowieso een plaatje voor in je tas. De stick brengt gemakkelijk aan en voelt romig en lekker voedend. Ik ben dol op dit soort sticks! En ook al is dit een licht geparfumeerde versie, de geur is vrij subtiel en absoluut niet hinderlijk. Wat mij betreft een perfect product om overdag mijn lippen in goede conditie te houden en daarnaast te beschermen tegen UV-straling. De stick is ook zeker een fijne basis om een lipstick overheen aan te brengen. Voor mij dus geen onbeschermde handen en lippen meer de komende tijd! Nu mag het zonnetje zich nog iets vaker laten zien…… I am ready!

Alle producten van Louis Widmer kun je bekijken op de website www.louiswidmer.com en zijn verkrijgbaar via geselecteerde (online) verkooppunten.

Bescherm jij je handen en lippen al tegen UV-straling?

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed