Sunday Brush SPF50

mrt 30, 2023 | Huidverzorging

Dat ik een groot voorstander ben van dagelijks SPF gebruik heb ik al herhaaldelijk gedeeld met jullie. Elke dag, ook al ga ik geen eens de deur uit, smeer ik me royaal in met minimaal SPF30. Maar dat insmeren gebeurt wel vaak vroeg in de ochtend voordat ik mijn make-up aanbreng en daarna stopt het verhaal qua SPF gebruik eigenlijk. En ik weet dat ik dan niet de gehele dag meer beschermd ben, alleen ga ik mijn SPF in crème vorm niet over mijn mooie make-up aanbrengen. Gelukkig heb ik daar nu iets op gevonden, namelijk Sunday Brush. Want dat klinkt toch geweldig, een SPF50 in poedervorm die je gemakkelijk op je gezicht/hals en over je make-up heen aan kunt brengen. En dan heeft het ook nog eens een matterende werking… ideaal! Want glimmen doe ik standaard als de zon ook maar een beetje schijnt.

Sunday Brush is ontwikkeld nadat er bij de partner van Nicole (Founder of Sunday Brush) huidkanker werd geconstateerd. UV-bescherming werd toen zeker noodzakelijk en er ontstond een lange zoektocht naar een geschikt product, want de meeste zonneproducten gaven irritatie en huidproblemen aan zijn gevoelige huid. Na een lange zoektocht kwam Nicole uit bij zonbescherming in poedervorm en is zij haar eigen natuurlijke, minerale zonnepoeder gaan ontwikkelen. Een product dat is geproduceerd onder de beste omstandigheden en met respect voor milieu en natuur. Inmiddels is Sunday Brush al in heel Europa, Brazilië en Japan verkrijgbaar. En het is de missie van Nicole geworden om zoveel mogelijk mensen met Sunday Brush zichzelf te laten beschermen tegen huidveroudering, pigmentvlekken, maar zeker ook huidkanker.

Ik heb Sunday Brush nu al enige tijd in huis en genoeg kunnen testen om mijn ervaringen met jullie te delen. Lees dan ook snel hieronder verder!

De belofte….

Sunday Brush is een mineraal poeder met een hoge UV-bescherming van factor 50. Hierdoor biedt Sunday Brush dagelijks een effectieve en optimale bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon. Doordat het een minerale zonbescherming is, werken de minerale filters als een barrière op de huid en worden UV stralen gereflecteerd. Hierdoor is de werking van Sunday Brush ook direct actief na het aanbrengen. Sunday Brush is eco- en diervriendelijk, vegan en bevat geen parabenen, nano, siliconen of chemische toevoegingen. De formule is 100% natuurlijk en voor alle huidtypen geschikt, ook zeker voor de gevoelige huid. Sunday Brush heeft een inhoud van 6 gram poeder en is verkrijgbaar in de volgende tinten: Light, Medium, Tan en Dark.

Mijn ervaringen met Sunday Brush SPF50

Ik heb gekozen voor de tint Medium van Sunday Brush, omdat ik zeker over mijn make-up wel een klein tintje kan hebben in mijn gezicht. Ik vind de verpakking van Sunday Brush echt heel fijn en handzaam. De poeder zit in de huls met kwast erop verpakt en is gemakkelijk te doseren. Je kunt het product frequent en naar wens aanbrengen, zonder dat je het op je huid ziet liggen. Sterker nog, het heeft zelfs een hele fijne licht matterende finish om ongewenst glimmen van warmte of de zon tegen te gaan. De poeder verdeelt gemakkelijk en voel je ook totaal niet op de huid zitten. En waar ik van bepaalde zonneproducten nog wel eens kleine bultjes krijg in mijn gezicht, merk ik dat mijn huid na het gebruik van Sunday Brush rustig blijft. Ik ben echt om, wat een ideale aanvulling is dit qua zonbescherming. Zo kan je jezelf altijd beschermen tegen schadelijke effecten en heb ik geen excuus meer om na een aantal uur opnieuw mijn SPF aan te brengen. Want dit werkt perfect, juist ook als je op dat terrasje zit of wat langer buiten blijft plakken, maar je toch goed voor je huidje wilt blijven zorgen. Sunday Brush gaat lang mee en is 12 maanden houdbaar na opening en zit vanaf nu standaard in mijn tas!

Je kunt Sunday Brush onder andere verkrijgen via www.sundaybrush.com en kost € 49,95.

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed