MAC Strobe Dewy Skin Tint

apr 13, 2023 | Make-up

Deze “laatbloeier” is momenteel helemaal into een glowy, dewy skin. En daarin speelt uiteraard goede huidverzorging een grote rol, maar ook in mijn make-up producten kies ik steeds vaker voor “glans” dan voor matte. En een belangrijk begin, je canvas, is dan de keuze van je “skin tint” product. Qua voorkeur hierin ga ik absoluut door fases, maar voor nu ben ik groot fan van lichte BB/CC Creams en Tinted Moisturizers. Ik hoef geen enorme dekking meer, want ik vind het prima om mijn huidstructuur nog te laten zien. En nee, die is niet perfect en volledig egaal, maar dat is wat mij betreft helemaal prima. Ik wil vooral een lichte dekking en een mooie glow op mijn huid. Want inmiddels weet ik ook dat matte producten meer de aanwezige (fijne) lijntjes benadrukken.

Onlangs werd ik dan ook volledig getriggerd door een relatief nieuw product van MAC: de Strobe Dewy Skin Tint. Een glanzende tinted moisturizer die ook nog eens verrijkt is met verzorgende ingrediënten. Klinkt interessant! Ik ben dan ook enorm benieuwd naar het resultaat en de houdbaarheid op mijn gezicht. Zal ik hiermee mijn geliefde glow bereiken en behouden? Ik vertel jullie er hieronder meer over!

De belofte….

De MAC Strobe Dewy Skin Tint is een tinted moisturizer met een lichtgewicht, opbouwbare dekking die zorgt voor een comfortabele, zachte en parelmoerachtige shiny look. De formule is verrijkt met huidvriendelijke ingrediënten zoals hyaluronzuur, sheaboter en squalane. Daarnaast bevat het ook vitamine E en antioxidanten om je huid te beschermen tegen omgevingsfactoren zoals vervuiling en blauw licht. De MAC Strobe Dewy Skin heeft een lichte gel-balsemtextuur. Er zijn 16 verschillende tinten verkrijgbaar en de inhoud van de tube is 30ml.

Mijn ervaringen met de Strobe Dewy Skin Tint van MAC

Wat mij bij deze Strobe Dewy Skin Tint direct opvalt is de iets dikkere en plakkerige structuur van het product. Maar met een foundation bufferkwast kan ik het product gemakkelijk verdelen en blenden in de huid. En wow, ik moet bekennen, wat een mooie glow! Voor mijn normaal tot gemengde huid werkt deze tinted moisturizer precies goed! Wel merk ik dat de tint, ik heb gekozen voor Light 4, misschien nu nog net een vleugje te donker is. Maar dat komt straks in het voorjaar wel goed als ik iets meer kleur heb in mijn gezicht. Dan breng ik vaak ook wat actiever selftan aan voor een verantwoord kleurtje. 😉 Maar voor nu meng ik er een klein beetje van een andere BB-cream door die lichter is en dan is de kleur perfect. Blijft toch altijd lastig om online een juiste kleur uit te zoeken voor dit soort producten.

Aan het einde van de dag vind ik mijn huid en glow er nog steeds mooi uitzien. Een primer en fixing spray vind ik daarbij wel een must om alles goed op z’n plek te houden. Mijn huid ziet er stralend en egaal uit, maar oogt vooral natuurlijk. Van de verzorgende ingrediënten merk ik niet zozeer iets, maar mijn huid voelt in ieder geval prettig aan tijdens het dragen. Ik ben dan ook zeker blij met deze MAC Strobe Dewy Skin Tint als aanvulling op mijn make-up stash!

De MAC Strobe Dewy Skin Tint is o.a. verkrijgbaar via de website van MAC Cosmetics en bijvoorbeeld Douglas. De verkoopprijs is € 39, = voor 30ml.

Liefs, Kim

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed