Alissi Brontë “Polivitaminic Revitalizing Bubble Mask”

mei 17, 2023 | Huidverzorging

Gebruik jij geregeld een gezichtsmasker? Ik probeer het wel elk weekend, maar ik moet bekennen dat het er vaak bij inschiet. Ook vind ik de werking van veel maskers vaak maar oppervlakkig en investeer ik dan ook liever in goede dagelijkse verzorging. Maar toen ik werd gevraagd om het nieuwe Polivitaminic Revitalizing Bubble Mask van Alissi Brontë te testen, werd ik daar uiteraard wel nieuwsgierig naar. Dit Spaanse, premium, natuurzuivere cosmeticamerk heeft namelijk een breed assortiment dat is verrijkt met natuurlijke, organische en ecologische ingrediënten. Er wordt gebruik gemaakt van de meest geavanceerde onderzoekstechnieken om uit die natuurlijke ingrediënten het maximale resultaat voor de huid te behalen.

Met het Polivitaminic Revitalizing Bubble Mask zou je huid door middel van microbubbels een enorme boost moeten gaan krijgen. Je begrijpt, ik ben heel benieuwd naar het gebruik en het effect van dit masker. Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Lees dan snel hieronder verder!

De belofte….

Het Polivitaminic Revitalizing Bubble Mask van Alissi Brontë is een aanvulling op de al reeds bestaande lijn met de Polivitaminic Cream, Ampoules, Cleanser en Scrub. Het masker heeft een intens revitaliserende werking en reinigt de huid grondig. Door het gebruik van microbubbels gaat de doffe huid weer stralen en krijgt de helderheid van je gezicht weer een boost! Daarnaast hebben de bubbels een rustgevend effect en geven ze de huid een weldadig gevoel van toegevoegde zuurstof. Het masker is onder andere verrijkt met vitamine B, gestabiliseerde vitamine C, vitamine A, vitamine F en glycerine. Je brengt het masker aan op een gereinigde huid en laat het 15-20 minuten inwerken. Het Polivitaminic Revitalizing Bubble Mask zit in een luxe tube en heeft een inhoud van 100ml.

Mijn ervaringen met het Polivitaminic Revitalizing Bubble Mask van Alissi Brontë

Mask time! Nou geloof me als ik je vertel dat mijn huid wel een oppepper kan gebruiken. De sporen van de winter zijn nog te zien en ik ben er klaar voor om mijn gezicht te preppen voor het nieuwe seizoen! Ik trek me terug in de badkamer en ga met het masker aan de slag. En wat een zalige geur ruik ik direct! Het lijkt wel alsof ik tussen de citrusbomen sta. Ik masseer het masker royaal in op mijn gezicht en het geeft me direct al een fijn gevoel. De structuur is wat plakkerig en doet me echt denken aan de maskers die in een salon worden gebruikt. Al snel zie ik verandering op mijn gezicht en ontstaan er kleine bubbeltjes. Ik moest er even aan wennen, want het kriebelt lichtjes, maar dat gaat ook snel weer over. Ondertussen rommel ik even wat en na ongeveer een kwartier was ik het masker van mijn gezicht af. En ik moet bekennen dat mijn huid heerlijk aanvoelt! Fris, stralend, zacht en heel erg soepel. Wat fijn! Dit bubbelige masker blijf ik zeker vaker gebruiken!

Het Polivitaminic Revitalizing Bubble Mask van Alissi Brontë kost € 67,50 en is verkrijgbaar via https://webshop.attirance.nl/polivitaminic-bubble-mask.html .

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed