Milk_Shake “Energizing Blend”

mei 26, 2023 | Lichaams- en haarverzorging

Haarproducten….voor eenieder zo normaal, maar voor mij oprecht genieten om deze weer volop te kunnen gebruiken. Want als je je haren volledig verliest, dan waardeer je het extra om überhaupt weer eens je haren te kunnen wassen. En wanneer mijn haartjes dan ook weer begonnen te groeien, is mijn focus geweest op gezonde, sterke en gelijkmatig verdeelde haren. En dat is tot zover zeker gelukt. Maar om net wat extra ondersteuning te bieden, ben ik aan de slag gegaan met de Energizing Blend producten van Milk_Shake. Ken jij dit merk al? Milk_Shake is een haarmerk met een breed palet aan producten om oplossingen te bieden voor alle haartypes. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals fruitextracten en melk proteïnen om de schoonheid van je eigen haar te versterken. Alle producten, van reiniging tot styling, zijn erop gericht om je haar gezond en natuurlijk eruit te laten zien.

De afgelopen weken heb ik de Energizing Blend Shampoo, Conditioner en Scalp Treatment uitgebreid getest om jullie meer over deze producten te kunnen vertellen. Zal ik verschil zien en merken aan mijn haar? Je leest het hieronder!

De producten en hun belofte….

Energizing Blend Shampoo: Deze shampoo werkt zuiverend, stimulerend voor de hoofdhuid en vergroot de microcirculatie om haarverlies te voorkomen. De shampoo geeft een verfrissend gevoel en creëert gunstige omstandigheden voor haargroei en maakt daarnaast de bestaande haren sterker. De belangrijkste ingrediënten zijn biologische rozemarijn, salie en Fioravanti balsem. Ook is er eucalyptus en menthol aan de Energizing Blend shampoo toegevoegd. De shampoo is geschikt voor normaal, zwak en dun haar. De fles shampoo heeft een inhoud van 300ml.

Energizing Blend Conditioner: Deze verkwikkende conditioner draagt bij aan de natuurlijke haargroei en heeft daarnaast een versterkend effect. De hoofdhuid wordt gezuiverd en opgefrist. Ook zorgt een mix van botanische extracten en speciale conditioners voor een sterke haarstam en zachtheid van het haar. Je gebruikt de conditioner aanvullend na de shampoo en deze is geschikt voor normaal, dun en broos haar. De fles conditioner heeft een inhoud van 300ml.

Energizing Blend Scalp Treatment: Deze treatment is een aanvulling op de shampoo en conditioner om je haar extra ondersteuning en verzorging te geven. Ook in deze lotion zit biologische rozemarijn, salie en Fioravanti balsem om de hoofdhuid te stimuleren haarverlies te voorkomen en het haar te versterken. De toegevoegde Panthenol geeft de haarstructuur meer dichtheid. Het haar voelt gehydrateerd en zacht aan door de mix van botanische extracten. Je gebruikt de treatment op schoon, handdoek droog haar en hoeft het product niet uit te spoelen. Het flesje heeft een pompsysteem en een inhoud van 30ml.

 

Mijn ervaringen met de Energizing Blend producten van Milk_Shake

Op dit moment was ik nog vrijwel dagelijks mijn haren, omdat ik wat meer stylingproducten gebruik. Dit wil ik wel op de korte termijn wat proberen te gaan afbouwen. Maar in ieder geval heb ik zo wel ruim voldoende de tijd om deze haarproducten te testen. Qua looks vind ik de producten van Milk_Shake in ieder geval heel catchy, maar het gaat uiteindelijk om de werking. Laat ik beginnen met de shampoo. De geur is absoluut menthol achtig en dat vind ik heerlijk! De shampoo schuimt behoorlijk, maakt mijn haar goed schoon en laat daarna een tintelend fris gevoel achter. Voor mij een hele goede start van de dag! Aansluitend gebruik ik (om de dag) de conditioner. Ook hier weer die kruidige, pepermuntachtige geur. Ik masseer de conditioner zacht in en laat deze vervolgens een aantal minuutjes intrekken. Na het uitspoelen voelt mijn haar superzacht, verzorgd en megafris aan.

Dan ga ik na het afdrogen verder met de scalp treatment. Deze treatment gebruik ik zo’n 2x per week na mijn wasbeurt. Het flesje heeft een superfijne spray en hiermee verdeel ik product over mijn haar en hoofdhuid. Daarna masseer ik de lotion voor enkele minuutjes zachtjes in. Mijn haar voelt heerlijk zacht aan en is daarna klaar om door te gaan met mijn styling. Of beter gezegd, mijn wilde coupe een beetje temmen met wat wax en lak. 😊 Ik vind alle producten enorm fijn werken, waarbij ik zeker bij de scalp treatment echt wel het gevoel heb dat het mijn haar een extra zetje geeft om mooier door te groeien. Of ik echt een enorm verschil merk ten opzichte van daarvoor vind ik moeilijk te zeggen. Maar ik gebruik de producten met liefde en mijn haar voelt gezond en sterk aan, dus ik ga er nog even mee door!

De Energizing Blend producten van Milk_Shake zijn te koop bij geselecteerde verkooppunten en via de webshop van www.zonestore.nl .

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

1 Reactie

  1. Milk_shake nederland

    Wat fijn om te lezen dat je zo ENTHOUSIAST! 🌱☀️🌸

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed