Comme Ça Skincare “La Crème Cleanser”

jun 1, 2023 | Huidverzorging

Ken jij het merk Comme Ça Skincare al? Mocht dit nog niet het geval zijn, dan vertel ik je er graag iets meer over. De oprichtster Charlotte is dit Nederlandse merk met Franse roots een aantal jaar geleden gestart om te kijken of zij producten kon ontwikkelen die haar huid niet zouden irriteren of allergische reacties opwekken. Deze zoektocht resulteerde in een prachtig merk met luxe en zeer effectieve huidverzorgingsproducten. Alle producten zijn samengesteld met natuurlijke, biologische en wild geoogste ingrediënten van over de hele wereld. Met als doel om de huid optimaal te verzorgen, verbeteren, hydrateren en een waanzinnige glow achter te laten. De producten worden in kleine hoeveelheden gemaakt in een laboratorium in Amsterdam om ervoor te zorgen dat jouw flesje of tube zo vers mogelijk is. Klinkt goed toch?

De nieuwste toevoeging van Charlotte aan haar skincare lijn is “La Crème Cleanser”. En zeg nou eerlijk, met zo’n naam verwacht je toch een heerlijk romige, verzorgende, zachte gezichtsreiniger? Ik had het geluk dat ik deze cleanser mocht uitproberen en wil jullie uiteraard graag meer vertellen over mijn bevindingen. Kom je hieronder verder lezen?

De belofte….

La Crème Cleanser is een gezichtsreiniger met een balsemachtige textuur die met gemak make-up, vuil en olie van je gezicht verwijdert. En dit alles zonder de huid te ontdoen van haar natuurlijke oliën. De combinatie van papaja- en ananasenzymen exfolieert de huid op een milde wijze en zorgt voor een zacht en stralend velletje. De rijke cleanser werkt zo hydraterend dat het ook als masker gebruikt kan worden. De formule van de cleanser bevat geen essentiële oliën, parfum of kunstmatige kleurstoffen. De cleanser is geschikt voor alle huidtypen, ook zeker voor de gevoelige huid. La Crème Cleanser zit in een luxe tube en heeft een inhoud van 100ml.

Mijn ervaringen met La Crème Cleanser van Comme Ça Skincare

Zoals ik al vaker heb verteld vind ik het reinigen van mijn gezicht zo ontzettend satisfying, echt heerlijk! Helemaal als ik dit met mooie, effectieve producten mag doen. Qua looks vind ik La Crème Cleanser sowieso een plaatje met de wit/gouden uitstraling. Ik gebruik de cleanser in de avond en breng royaal de roze(!) crème aan op mijn ietwat vochtige gezicht. De cleanser voelt zo rijk en romig, dat ik bijna het gevoel heb een normale crème te gebruiken. Ik masseer het product uitvoerig in op mijn huid en zie alle sporen van vuil en make-up van mijn gezicht verdwijnen. Vervolgens was ik mijn gezicht met een schoon, lauwwarm gezichtsdoekje en is mijn huidje helemaal schoon. En niet alleen schoon, maar ook enorm zacht, glad, en glowy! Vaak rommel ik nog wat voordat ik verder ga met de rest van mijn skincare routine en mijn huid voelt in die tussentijd totaal niet trekkerig aan. Ook heb ik La Crème Cleanser al als masker gebruikt voor een extra hydratatie- en verwenmomentje en mijn huid knapt er aanzienlijk van op. Wat een mooi product, je voelt en ziet aan alles dat er met liefde en passie aan is gewerkt. Chapeau!

La Crème Cleanser kost € 43, = en is onder andere verkrijgbaar via de website www.commecaskincare.com .

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed