MÁDARA Skin Tint favorieten

jun 14, 2023 | Make-up

Vrijwel dagelijks gebruik ik een Skint Tint product in de vorm van een foundation, CC Cream, tinted moisturizer of concealer. Maar zeker de laatste jaren vind ik het belangrijk om hiervoor producten te gebruiken die mooi natuurlijk ogen en mild zijn voor de huid. Een fris, glowy gezichtje waarvan je qua teint bijna niet kunt zien dat er een product wordt gebruikt. Inmiddels heb ik een aantal favorieten gevonden, maar ik blijf uiteraard altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten. Hoe fijn is het dan om de CC cream, foundation en concealer van MÁDARA uit te mogen proberen. Een merk waar ik groot fan van ben geworden de afgelopen periode. Maar hoe heerlijk ik de skincare ook vind, het geeft nog geen garantie dat de make-up van dit merk mij ook gaat bevallen.

Uiteraard ben ik de verschillende producten lekker gaan testen en wil ik jullie nu heel graag meer vertellen over mijn ervaringen met deze Skin Tint producten.

De belofte….

Foto Links -> Skin Equal Soft Glow Foundation: Deze minerale foundation heeft een licht glanzende finish en een opbouwbare dekking om zo een natuurlijk ogende en egale teint te creëren. De foundation blijft gedurende de dag goed zitten en heeft een luchtig en comfortabel draagcomfort. De formule bevat zinkoxide en daardoor biedt deze foundation een breedspectrum bescherming tegen UVA- en UVB stralen en schadelijke invloeden van buitenaf. De foundation is 98% natuurlijk, glutenvrij, vegan, microplasticvrij en dierproefvrij. De Skin Equal Soft Glow Foundation is in diverse tinten verkrijgbaar (ik heb tint 20 Ivory en 40 Sand) en zit in een pompflacon van 30ml.

Foto Rechts -> City CC Hyaluronic Anti Pollution CC Cream SPF15: Deze CC Cream corrigeert met gemak onvolkomenheden in de teint, zoals bijvoorbeeld pigmentvlekken, roodheid en dofheid. Daarnaast heeft de CC Cream een innovatieve formule met huidverzorgende ingrediënten, SPF15 en een zijdezachte finish. De CC cream is uiterst comfortabel, naturel en bewezen effectief om het huidmicrobioom te beschermen tegen verontreinigende invloeden van buitenaf. Van de City CC Hyaluronic Anti Pollution CC Cream SPF15 zijn ook meerdere tinten verkrijgbaar (ik gebruik tint “Beige”) en de tube heeft een inhoud van 40ml.

Beide Foto’s -> Luminous Perfecting Concealer: De Luminous Perfecting Concealer is de concealer om imperfecties zoals roodheid en (donkere) kringen te verbergen. De textuur van de concealer is licht en verfijnd waardoor de huid er luchtig en natuurlijk uit blijft zien. De finish van deze concealer is glanzend en verhelderend om zo een onberispelijk teint te creëren. De formule is niet alleen geschikt voor langdurig draagcomfort, maar heeft ook een hydraterende, voedende en beschermende werking. De concealer is uiteraard in diverse tinten te verkrijgen (ik heb tint 30 Warm Latte) en heeft een inhoud van 4ml.

Mijn ervaringen met de Skin Tint producten van MÁDARA

Voor wat betreft de Skin Equal Soft Glow Foundation en City CC Hyaluronic Anti Pollution CC Cream SPF15 kan ik kort zijn qua ervaring, want ik vind ze allebei geweldig! In het voorjaar gebruikte ik veelal de foundation, omdat ik dan iets meer dekking nog wel wenselijk vind. Maar ik kan niet anders zeggen dan dat de foundation heel licht, verzorgend en prachtig glowy is. En ook goed is op te bouwen tot de gewenste dekking is bereikt. Wel heeft het product een vrij dunne structuur, dus je moet zeker even goed schudden voor gebruik. Ik meng, zoals eigenlijk elke dag met ieder product, de juiste kleur met tint 20 en 40 en dat werkt ideaal.

Maar ik ben de afgelopen twee weken steeds vaker overgestapt naar de CC Cream. Want dat is toch wel het type product wat ik het allerliefste gebruik op (warme) zomerdagen. Vaak krijgt mijn gezicht dan iets meer kleur en kies ik voor zo min mogelijk make-up op mijn gezicht. En deze CC Cream is echt heerlijk! De kleur is mooi en je huid ziet er ontzettend gezond en glowy uit met net dat beetje extra dan wanneer je geen make-up draagt. Deze tube zal vast de komende periode snel op worden gemaakt.😊

Voor wat betreft een concealer ben ik een vrij kritische gebruiker. En dat heeft er alles mee te maken dat ik enorm veel pigment en donkere kringen rondom mijn ogen heb. Dus een goede, maar natuurlijk ogende dekking is voor mij essentieel. Ik vind de kleur van deze concealer heel mooi en ben heel blij dat de textuur niet mat oogt. Maar qua dekking voelt het voor mij niet genoeg. Helaas! Maar ik meng er nu steeds iets van mijn eigen favoriete concealer door en dan bereik ik alsnog een goed resultaat. Of voor een kleine touch up om de boel gedurende de dag wat op te frissen vind ik het wel een fijn product. Dus sowieso ben ik weer enorm blij met deze prachtige, natuurlijke skin tint producten!

Je kunt alle Skin Tint producten bekijken en shoppen via www.madaracosmetics.com .

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed