Legology “Cellu-Lite & Peach-Lite”

jul 6, 2023 | Lichaams- en haarverzorging

Mooie gladde zomerbenen, wie wil dat nou niet? Voor mij helaas niet helemaal meer mogelijk doordat ik veel spataderen op mijn benen heb. Maar toch ga ik altijd voor het hoogst haalbare en verzorg ik mijn benen elk seizoen met fijne producten. Het gebruik van een speciale liftende bodycrème, body oil en massagecup is echter volledig nieuw voor mij. Toen ik deze producten van het merk Legology ontving was ik dan ook direct benieuwd naar wat de eventuele resultaten hiervan zouden zijn. Legology is namelijk een gespecialiseerd merk in body- en beenverzorging en heeft voor diverse “issues” op dit gebied speciale producten ontwikkeld. Alles om nog trotser op je benen en lichaam te mogen zijn en vol zelfvertrouwen de deur uit te stappen.

Volledig getriggerd door dit mooie merk met dito producten ben ik alles dan ook een aantal weken gaan testen. Het resultaat? Daar vertel ik je hieronder graag meer over!

De producten en hun belofte….

Cellu-Lite Body Oil incl. Circu-Lite Massagecup : Deze krachtige anti-cellulite olie is speciaal ontwikkeld om door middel van massage oneffenheden van de benen gladder te maken. Bij cellulitis draait het niet om vet, maar om de juiste stroming door je benen. De mix van deze body oil is een combinatie van detox aromatherapie oliën en het vochtafdrijvende Lymphology Aromatic Complex. Hiermee masseer je het opgehoopte vocht los, waardoor vetcellen verschuiven en de huid er dus gladder uit komt te zien. De olie bevat onder andere citrus, eucalyptus, den, jeneverbes en rozemarijn. De inhoud van de Cellu-Lite Body Oil is 100ml.

De vacuüm massagecup die erbij gebruikt kan worden is gemaakt van siliconen en maakt de huid gladder dan ooit. Met de zuigkracht van de cup wordt er een vacuüm gecreëerd waardoor cellulitis vermindert, vocht wordt afgedreven en de huid er steviger uit gaat zien. De massagecup is gecertificeerd plastic neutraal en in combinatie met de body oil behaal je het meest optimale resultaat.

Peach-Lite Bodycrème: Deze bodycrème lift en vormt de derriere, maar heeft daarnaast ook een verzachtende werking. De crème is boterzacht, heeft een rijke textuur en is speciaal geformuleerd om de huid te verstevigen en sculpten. De signature geur is een mix van (Amalfi) citroen, mandarijn, roos en bergamot. De geur van geluk, zomer en de Mediterrane zee. De Peach-Lite Bodycrème zit in een pot van 175ml.

Mijn ervaringen met de Cellu-Lite & Peach Lite van Legology

Laat ik beginnen met de Peach-Lite Bodycrème, want deze crème smeer ik dus met liefde elke dag. En niet alleen op mijn “derriere”, maar ook op mijn armen, benen en buik. Ik vind deze crème werkelijk heerlijk! De frisse geur en volle textuur, het geeft me een instant verzorgd en luxe gevoel. En mijn huid wordt er inderdaad zijdezacht en glad van. Qua liftend effect had ik geen grootse verwachtingen, want dan zou dit een wondercrème zijn. Maar doordat mijn huid zo soepel is ziet het er wel heel goed uit.

Ook ben ik de afgelopen weken enthousiast gaan cuppen met de heerlijke Cellu-Lite Body Oil. De olie is lekker vettig voor het cuppen, maar daarna trekt het wel goed in de huid. Ik plaats de massagecup samengeknepen op mijn been, zet ‘m uit en beweeg soepel over de huid heen. Ik vind het liftende gevoel van de huid lekker en het voelt ook totaal niet pijnlijk. Ik geloof ook direct dat dit goed is voor de doorstroming in je benen en dat het vocht zo gemakkelijker wordt afgevoerd. Heel fijn! Door deze vorm van je benen “masseren” begrijp ik absoluut, wanneer je dit consequent doet, dat je benen gladder gaan ogen doordat eventuele ophopingen loskomen. Ik ga er dan ook zeker deze zomer mee door. En dat de olie zo zalig ruikt is een hele fijne bijkomstigheid!

De producten van Legology zijn onder andere verkrijgbaar via www.douglas.nl .

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed