Mijn 4 vakantie must-haves….

jul 13, 2023 | Huidverzorging, Lichaams- en haarverzorging, Make-up

Yes, de zomervakantie is officieel in aantocht! Oh, wat kijk ik daar al weken naar uit. Helemaal omdat we dit jaar weer sinds lange tijd een vliegreis gaan maken naar een zonovergoten bestemming. En dat vraagt om een aangepaste beautyroutine aangezien de gemiddelde temperatuur daar 35 graden of warmer is. Wat ik precies allemaal mee ga nemen deel ik vlak voor vertrek nog met jullie. Maar voor nu alvast 4 must-have items die zeker een plek in mijn koffer krijgen. Lees je met me mee?

Verzorging en verkoeling voor de huid….

Sinds ik moeder ben verwacht ik niet direct dat ik uitrust of bijslaap op vakantie (#blijfthardwerken), dus of mijn wallen iets lichter gaan worden is nog maar de vraag. Wel weet ik van voorgaande vakanties dat het heerlijk verzorgend, verkoelend en hydraterend is om ’s avonds of juist na het opstaan eyepatches aan te brengen voor wat verwennerij van de oogomtrek. Helemaal lekker als je ze te koelen legt in een eventuele minibar of koelkastje. I love it! Voor mijn komende vakantie heb ik gekozen voor de “Garnier Anti-Fatique Hyaluronic Acid and Icy Cucumber Cryo Jelly Eye Patches”.

Ook sta ik op vakantie veelal vaker onder de douche, meestal wel 2x per dag. Want ohohoh wat zal het zweten worden en dan spoel ik me graag even af tijdens een verfrissende douche. Om mijn lichaam dan te verzorgen en lekker te laten geuren neem ik van Caudalie de “Shower Gel Soleil des Vignes” mee. Een 100% plantaardige en zeepvrije formule om de huid te hydrateren en voeden. Deze shower gel is verrijkt met kokosmelk, aloë vera (top voor de verzorging na het zonnen!), oranjebloesem, witte jasmijn, watermeloen en ruikt heerlijk subtiel. Aanrader!

Make-up must-haves….

Op vakantie zal ik overdag minimaal make-up gaan dragen. Veel belangrijker vind ik het doorlopend gebruik van een goede SPF. Wel wil ik altijd mijn wenkbrauwen een beetje aangezet hebben (verf ik tegenwoordig, dus check), mijn wallen een beetje weggewerkt hebben en mascara dragen. En over die laatste kan ik dan kort zijn, want dat is dan eigenlijk altijd een waterproof mascara. Eentje die blijft zitten als een huis, waar de nodige zweet- en zwembaddruppels langs kunnen glijden en je er dan niet uit komt te zien als een panda. 😉 Een all time favoriet daarvoor is dan de “Maybelline Lash Sensational Waterproof Mascara”.

In de avond maak ik mijn gezicht wel een beetje meer op, maar gebruik ik wel het liefste vloeibare of stick producten. Dit ook omdat ik het heel smerig vind om met een kwast over een klam gezicht te gaan. Mijn nieuwste liefde is een mini kit van Nudestix, de “Beachy Nudes”. Dit is een setje met daarin een kleine bronzerstick, blushstick en highlighterstick. Zo klein als ze zijn, zo gemakkelijk werken en blenden de sticks prachtig met de huid. Ideaal om die sunkissed look te versterken. En in dit setje zit dus een koraal/oranje blush wat echt zo mooi staat als je gezicht een beetje gekleurd is. En je kunt de blush- en bronzerstick ook gebruiken voor een subtiele oogmake-up. Ideaal!

Al deze zomeritems heb ik zelf gekocht bij LookFantastic. Wil jij ook wat kopen? Gebruik dan bij het afrekenen mijn code LFNLKIMB, want dan krijg je nog iets meer korting. Shoppen maar!

Liefs, Kim

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed