Suncare met MÁDARA

jul 26, 2023 | Huidverzorging, Lichaams- en haarverzorging

Ik heb deze zomer al de nodige tubes en flessen zonbescherming in mijn handen gehad. Want ik ben me inmiddels al jaren enorm bewust van alle risico’s die dat heerlijke zonnetje met zich meebrengt. Ik smeer me suf en probeer mijn directe omgeving daarin ook wijzer te maken. En dat dat nodig is blijkt wel uit een recent onderzoek vanuit MÁDARA. Want daaruit is zeker gebleken dat een hoog percentage Nederlanders geen idee heeft van de werkzaamheidsduur van hun SPF. Er is dus absoluut nog meer bewustwording nodig om iedereen veilig te laten zonnen. Want de gevallen van onder andere huidkanker zijn niet mis. Om nog geen eens te spreken over het feit dat de zon zorgt voor vroegtijdige en versnelde huidveroudering. Royaal smeren dus en blijven herhalen gedurende de dag! 😊 Ik mocht van MÁDARA 2 Suncare producten uittesten en ik wil daarover graag met jullie mijn bevindingen delen. Kom je even lezen hieronder?

De belofte….

Plant Stem Cell Antioxidant Body Sunscreen SPF30 (100ml): Deze zonnebrandcrème is natuurlijk gecertificeerd en garandeert een minerale breedspectrumbescherming tegen de negatieve effecten van UVA/UVB stralen. De unieke plantaardige stamcellen van de Noordse drakenkop leveren een enorme dosis antioxidanten die helpen vrije radicalen te neutraliseren. Ook is de zonnebrand verrijkt met frambozenzaadolie en vitamine E voor een SPF-versterkende en huidherstellende werking. De crème heeft een zijdezachte structuur en geeft uiteindelijk een egale finish. Deze zonnebrandcrème is één van de meest populaire producten van MÁDARA.

Radiant Shield Day Cream SPF15 (40ml): Deze moisturizer met SPF15 is een luxueuze verzorging voor het gezicht en biedt onzichtbare bescherming tegen de zon. Het product bevat hyaluronzuur, natuurlijke liftende polymeren en planktonextract. Hierdoor voelt de huid gehydrateerd aan, wordt de teint gecorrigeerd en fijne lijntjes verzacht. De toegevoegde zinkoxide beschermt tegen UVA/UVB straling en helpt het voorkomen van de eerste tekenen van fotoveroudering. De crème ruikt subtiel naar rozen en heeft een lichte en soepele textuur.

Mijn ervaringen met de Suncare van MÁDARA

Ik kan over beide producten kort zijn, want ik vind ze allebei mega fijn! De Plant Stem Cell Antioxidant Body Sunscreen SPF30 is een heerlijke zonnebrandcrème die mega verzorgend aanvoelt. De crème beschermt je goed tegen de Uv-straling en is uitermate mild voor je huid. Wel vind ik de textuur wat dikker en daardoor iets stroever smeren. Voordeel daarvan is dan wel weer dat deze zonnebrandcrème totaal niet vet aanvoelt.

De Radiant Shield Day Cream SPF15 zit in een fijne pompflacon en heeft een lichtroze kleur. De crème ruikt zalig, smeert soepel en trekt met gemak in. Ik ben enorme fan van de skincare van MÁDARA en ook deze crème vind ik absoluut verwennerij en goed voor mijn huid. De SPF15 vind ik voor deze hoogzomerse dagen wel te laag en daarom bewaar ik ‘m voor iets mindere weersomstandigheden. Maar mijn beautyhart wordt weer blij van dit soort mooie producten!

Je kunt alle producten bekijken en shoppen o.a. via www.madaracosmetics.com .

Liefs, Kim

  • Deze blogpost bevat producten die ik heb gekregen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn beautyblog!

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik dol op cosmetica. Ik struin dolgraag door (online) beautywinkels en ik vind het heerlijk om nieuwe producten te ontdekken.

Een lange tijd was dit voor mij voldoende, maar afgelopen jaar begon mijn liefde voor cosmetica zich verder te ontwikkelen. Ik voelde de behoefte om de ervaringen met mijn “liefdes” te gaan delen met anderen en meer mensen te bereiken dan alleen maar mijn directe kring.

En zo is het idee ontstaan om deze beautyblog op te zetten… een plek waar ik volop artikelen en reviews kan gaan delen met jou. Ik wens je veel leesplezier en ik hoop dat ik je via deze weg mag inspireren!

Ontvang elke nieuwe blog in je inbox

Instagram Feed